Sadık Çiftpınar'dan Çelikler'e jet yanıt

Fenerbahçe'nin tecrübeli stoperi Sadık Çiftpınar, Serdar Ali Çelikler'in "Formayı yere attığı için idari cezalı, o yüzden kadroda değil" iddiasına cevap verdi.

Haber Global'de yayınlanan Kontra programının sevilen yorumcusu Serdar Ali Çelikler, baltayı taşa vurdu... Fenerbahçeli Sadık Çiftpınar'ın tıpkı Caner Erkin'e yapıldığı gibi "idari ceza" nedeniyle kadro dışı olduğunu iddia eden Çelikler'e Sadık'tan jet yanıt geldi.

28 yaşındaki futbolcu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bir tv kanalında, hakkımda çıkan asılsız iddalara lütfen itibar etmeyin. Kadroda olmayışımın sebebi kesinlikle bahsedildiği gibi değildir. Çok değerli spor yorumcusu, merak ediyorsa eğer belimle ilgili emar sonuçlarını kendisiyle de paylaşabilirim.. saygılar" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin yorumlandığu programda Çelikler, "Sadık sakat değil, forma yeleğini yere attığı için oynamıyor, cezalı. Sakat falan değil. İdmanda yeleği yere atıyor. Sinan Gümüş ve Sadık disiplinsiz davranışları nedeniyle kadroya giremedi. Sinan Gümüş affedildi, Sadık haftaya affedilir" demişti.

Öte yandan, Sinan Gümüş'ün de koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Sadık Çiftpınar'dan Çelikler'e jet yanıt ile ilgili etiketler Sadık Çiftpınar Fenerbahçe Haber Global serdar ali çelikler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.