Sadık Çiftpınar'ın biletini kestiler... Taraftara el hareketi yapması çok konuşulmuştu

Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa maçında taraftarlarla girdiği tartışma sonrası yaptığı hareketle gündeme gelen Sadık Çiftpınar süresiz kadro dışı bırakıldı. “Profesyonel futbolcumuz Sadık Çiftpınar, bugün oynanan Kasımpaşa SK müsabakasındaki disiplinsiz davranışı sebebiyle süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında sahasında Kasımpaşa’yı ağırlayan Yeni Malatyaspor’da yaşanan mağlubiyetten çok Sadık’ın yaptığı hareketler konuşuldu.

2-0 geriye düşen Yeni Malatyaspor’da tribünlerin Sadık Çiftpınar’a tepki göstermesi ile ortalık bir anda gerildi.

Taraftarlarla diyaloğa giren oyuncu Sadık Çiftpınar’ın oyundan çıkmak istemesi ile yaşanan gerginliklerde ortaya çıkan görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti.

BAŞKAN BİLETİNİ KESTİ 

Taraftarların cep telefonu ile çektikleri görüntülerde Sadık Çiftpınar’ın kendisine tepki gösteren taraftarlara dönerek hareket yapması sporseverlerin tepkisine yol açtı.

79. dakikada yerini Awuku’ya bırakarak sahadan çıkan Çifpınar’ın bu hareketine ise yönetim sessiz kalmadı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Sadık Çiftpınar, bugün oynanan Kasımpaşa SK müsabakasındaki disiplinsiz davranışı sebebiyle süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Sadık Çiftpınar'ın biletini kestiler... Taraftara el hareketi yapması çok konuşulmuştu

Sadık Çiftpınar'ın biletini kestiler... Taraftara el hareketi yapması çok konuşulmuştu ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Sadık Çiftpınar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.