Sadık Çiftpınar: Malatya'dan teklif gelince menajerime 'Başka bir takımla görüşme' dedim.

Yeni Malatyaspor'un savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar, 5-6 takımdan transfer teklifi geldiğini fakat Yeni Malatyaspor'un direkt görüşme gerçekleştirdiğini belirterek, "Yeni Malatyaspor işin içine girdikten sonra menajerime 'Başka bir takımla görüşme' dedim. Çünkü burada çok sevdiğim, saygı duyduğum insanlar var" dedi. 

2.5 sezonluk Fenerbahçe macerasının ardından Yeni Malatyaspor'a geri dönen tecrübeli stoper Sadık Çiftpınar, "5-6 kulüpten teklif vardı. Yeni Malatyaspor işin içine girdikten sonra menajerime 'Başka bir takımla görüşme' dedim" dedi.

Sezona evinde 5-1'lik Trabzonspor yenilgisiyle başlayan Doğu Anadolu ekibi, 2. haftada Göztepe deplasmanında 1-0'lık galibiyetle dönmüştü. Teknik direktör İrfan Buz yönetimindeki Yeni Malatyaspor, 3. haftada Gaziantep FK'yı ağırlayacak.

 

EVİNDE İLK GALİBİYETİN PEŞİNDE

Malatya'ya geri dönen 28 yaşındaki futbolcu şunları söyledi:

"Futbol anlamında doğduğum, büyüdüğüm şehir Malatya. İkinci ligdeyken ben bu takıma geldim. Çok güzel günler, çok güzel anılar, çok güzel başarılar elde ettik. Yeni Malatyaspor işin içine girdikten sonra menajerime 'Başka bir takımla görüşme' dedim. Çünkü burada çok sevdiğim, saygı duyduğum insanlar var. Başkanımızda aynı şekilde. Öyle gelişti, 5-6 kulüp vardı ama biz direkt Malatyaspor ile oturduk görüştük. Hızlı bir şekilde de neticeye bağladık. Fenerbahçe'de iyi kötü 2.5 senem geçti, onlara da teşekkür etmek istiyorum. Ama şimdi yuvamdayım tekrardan. İyide bir başlangıç yaptık. Sosyal medyada yaptığım gibi yine eski günlerdeki gibi aynı istek, aynı hırs, aynı azimle Malatyasporumuzu en iyi yerlere getirmek adına mücadele edeceğiz."

"Bu takım geçen sene Fenerbahçe'de oynarken de gelip bizi 3-0 mağlup etmişti. Gerçekten kaliteli bir takım, gerçekten iskelet kadro olarak kalesinden en önde forvete kadar iyi bir takım. Hakikaten hiçbir şey yapmasan bile iş yapacak bir takım bence. Yönetimimiz, hocamız karar verecek. Eksik bölgeler vardır, onları illaki tamamlayacaklardır ama mevcut kadro bile benim gördüğüm kadarıyla çok kaliteli. Takım arkadaşlığı olarak da iyi bir takım. Bunu Göztepe maçında da gösterdik. Oyun olarak da üstüne koymamız lazım. Transferler gelir gelmez bilemem ama mevcut kadroyla çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Göztepe maçında da bunun fitilini de ateşledik. Şu an sadece Gaziantep FK maçını düşünüyoruz. O maçta da çıkıp, terimizin son damlasına kadar mücadele edip, taraftarlarımızı mutlu bir şekilde evlerine göndermek istiyoruz."

Sadık Çiftpınar: Malatya'dan teklif gelince menajerime 'Başka bir takımla görüşme' dedim. ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Sadık Çiftpınar irfan buz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.