Sadık Albayrak: Başakşehir ile gurur duyuyorum...

Trabzonspor'un kaçan şampiyonluğu ve Medipol Başakşehir'in büyük başarısı haftalardır spor kamuoyunun gündeminde... Bu konuda ezber bozan açıklamalar ise gazeteci-yazar Sadık Albayrak'tan geldi... Albayrak'ın Başakşehir mesajları çok konuşulacak!

Süper Lig’de 2019-20 sezonunu zirvede tamamlayan Medipol Başakşehir bu başarıya ulaşan 4'üncü İstanbul kulübü oldu.

Turuncu-Lacivertli kulübe kupasının pazar günü verileceği açıklanırken aynı gün, eski futbolcular ve teknik adamların da katıldığı bir kutlama düzenleneceği duyuruldu.

Diğer yandan, Başakşehir'in şampiyonluğu spor kamuoyunda uzun süredir farklı perspektiflerden tartışılmaya da devam ediyor.

Trabzonlu ve koyu bir Trabzonspor taraftarı olduğu bilinen gazeteci-yazar Sadık Albayrak ise bu tartışmalara çok farklı bir boyut kazandıracak, önemli mesajlar verdi.

Sabah Gazetesi yazarı Yavuz Donat ile Trabzonspor sohbeti yapan Albayrak, kaçan şampiyonluk nedeniyle yaşadığı hayal kırıklığını ve üzüntüyü gizlemedi.

Başakşehir'in büyük başarısına ise özel bir parantez açan Albayrak, "Bu takım bir misyonun uzantısı. Tayyip Bey, Refah Partisi'nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilince bir karar aldı... 'Ucuz konut yapacağım... İnsanları spekülatörlerin elinden kurtaracağım.' Ve... İki yeni şehir kurdu... Başakşehir ile Hilalşehir. Refah Partisi'nin amblemini hatırla... 'Başak ve Hilal.' Başakşehir Anadolu'dur... Erzurum'dur... Sivas'tır... Ordu'dur." ifadelerini kullandı.

Kendisinin sıkı bir Trabzonsporlu olduğunun altını çizen Albayrak, "Elbette takımımın şampiyon olmasını isterdim... Olmadı... Üzgünüm... Fakat 'Başakşehir'in şampiyonluğu ile de gurur duyuyorum... 3 büyüklere kafa tutan bir Anadolu takımı." diye konuştu.

BİLAL ERDOĞAN'IN KUTLAMALARA KATILMASI

Bilal Erdoğan'ın Başakşehir'in şampiyonluk kutlamalarına katılmasıyla ilgili görüşünü de paylaşan Sadık Albayrak, bu durumu, "Bilal Erdoğan'ın, Başakşehir'in sevincine ortak olması doğal. Ben de Başakşehir'e sempati duyuyorum... Ben de kutluyorum... Orada olsaydım, kutlamaya ben de katılırdım. Başakşehir... Meydan okuyan, kafa tutan, sesini yükselten bir şehir... Denizli gibi, Eskişehir gibi, Bursa gibi. Ayrıca... O kulübün başkanı... Bilal Erdoğan'ın dayısının kızının kocası. Bilal Erdoğan'ın, Başakşehir'in şölenine katılmasından, başka anlamlar çıkarmaya, farklı yorumlar yapmaya gerek yok." sözleriyle değerlendirdi.

 

Sadık Albayrak: Başakşehir ile gurur duyuyorum... ile ilgili etiketler Trabzonspor Trabzon Başakşehir Bilal Erdoğan sadık albayrak
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.