Sadi Celil Cengiz ile Hilal Yıldırım'ın evliliği bitti! Tek celsede boşandılar

Daha önce İşler Güçler, Kaçma Birader, Leyla ile Mecnun, Kardeş Payı, İlk Öpücük gibi yapımlarda yer alan 38 yaşındaki oyuncu Sadi Celil Cengiz, 9 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Hilal Yıldırım ile sürpriz bir kararla yollarını ayırdı. Çift geçtiğimiz cuma günü sessiz sedasız boşandı. İşte Sadi Celil Cengiz ile Hilal Yıldırım'ın boşanma gerekçesi...

Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile başrolü paylaştığı "İşler Güçler" ve "Kardeş Payı" dizileriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu Sadi Celil Cengiz, 9 yıldır evli olduğu eşi ve iki çocuğunun annesi Hilal Yıldırım ile boşandı.

Sadi Celil Cengiz ile Hilal Yıldırım'ın evliliği bitti! Tek celsede boşandılar 

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Sadi Celil Cengiz’in iki çocuğunun annesi öğretmen Hilal Yıldırım’la 9 yıllık evliliği tek celsede bitti. 2 ay önce Hilal Yıldırım tarafından açılan boşanma davası, geçtiğimiz cuma günü İstanbul Aile Mahkemesi’nde görüldü.


EŞİYLE FİKREN VE RUHEN ANLAŞAMADIKLARINI BELİRTTİ

Dilekçesinde eşiyle fikren ve ruhen anlaşamadıklarını belirten Yıldırım, mahkemeye bir de ‘anlaşmalı boşanma protokolü’ sundu. Mahkeme, çiftin boşanmasına hükmetti.

Sadi Celil Cengiz ile Hilal Yıldırım'ın evliliği bitti! Tek celsede boşandılar


AYLIK 2 BİN 600 LİRA NAFAKA ÖDEYECEK

Hazırlanan protokole göre; iki çocuğun velayeti “ortak velayet” olarak düzenlenecek, Sadi Celil Cengiz çocuklara aylık toplam 2 bin 600 lira iştirak nafakası ödeyecek.


BOŞANMA SONRASI İLK AÇIKLAMA

Boşanma haberi sonrası Sadi Celil Cengiz cephesinden boşanma açıklaması geldi. Cengiz, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Bugün basında çıkan eşimden boşandığım yönündeki haberlerim ile ilgili bir açıklama yapma gereği hissettim. Çocuklarımın annesi Hilal Yıldırım Cengiz ile 12 yıllık evliliğimiz süresince her türlü zorluğu birlikte göğüsleyerek bugünlere geldik. Birbirimize karşı hep dost ve sevecen bir tavır içinde olduk. Ne var ki evliliğimiz ile ilgili yaşadığımız bazı sıkıntılar ve hayatın getirdiği bazı olumsuzluklar karşısında daha fazla birbirimizi yıpratmadan ortak bir karar ile evliliğimizi sonlandırmaya karar verdik. Bu minvalde evliliğimizi 05.11.2021 tarihinde anlaşmalı olarak resmi yollarla da sonlandırmış bulunmaktayız. Bundan sonraki süreçte Hilal ile olan ilişkimiz sağlam iki dost ve çocuklarını seven iki ebeveyn olarak devam edecektir. Son olarak bu süreçte bize her türlü desteği veren dostumuz ve avukatımız olan Nilgün İleri Özdemir’e de teşekkürlerimi ve sevgilerimi buradan iletmek istemekteyim."

 

 

 

 

Sadi Celil Cengiz ile Hilal Yıldırım'ın evliliği bitti! Tek celsede boşandılar ile ilgili etiketler mahkeme boşanma Hilal Yıldırım sadi celil cengiz boşanma davası nafaka velayet
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.