Sadettin Teksoy Stranger Things'de iz sürüyor! / VİDEO

Netflix Türkiye'nin yayınladığı yeni videoda, Sadettin Teksoy sürprizi yaşandı. Netflix harikalarından Stranger Things’in yeni sezonu için saatler kaldı. Dizinin hayranları ekran başında yerini almaya hazırlanırken, bir kişi var ki Demogorgon’un peşinde Upside Down’un izini sürüyor: Sadettin Teksoy!

Dizinin yeni bölümleri yaklaşırken heyecan kat sayısını artırmayı amaçlayan Netflix Türkiye ve Tribal Worldwide İstanbul, Sadettin Teksoy’u Stranger Things heyecanına dahil etti. Dizinin hayranları ekran başında yerlerini alırken, Sadettin Teksoy Upside Down'un izini sürüyor.

Netflix'in yeni sezonu bugün yayınlanan dünyaca ünlü dizisi Stranger Things'te, Barış Manço'nun Dönence'sinin olduğu fragmanın ardından diğer sürpriz de Sadettin Teksoy oldu.

Netflix Türkiye'nin yayınladığı yeni videoda, Sadettin Teksoy, dizinin geçtiği Hawkings'te boy gösterip, bölgede yaşanan gizemleri araştırıyor.

Video'nun açıklamasında şu satırlar yer alıyor:

"Hawkins’te her şey gittikçe tuhaf bir hal almıştır. Araştırmacı gazeteci Sadettin Teksoy, Hawkins’te yaşanan bu Stranger Things gizemini çözmek için olay yerine doğru yola çıkar."

SADETTİN TEKSOY KİMDİR

Sunucu, gazeteci ve program yapımcısı...

Sadettin Teksoy, 20 Mart 1952 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Tam adı Mustafa Sadettin Teksoy’dur. Babası Trabzonlu, annesi İstanbulludur. Vefa Lisesi’nde okuyarak mezun oldu.

1972 yılında Haftasonu gazetesinde magazin muhabiri olarak gazeteciliğe başladı. 2 yıl sonra Hürriyet gazetesine geçerek savaş muhabirliği, polis muhabirliği gibi görevlerde 16 yıl çalıştı. Irak–İran Savaşı’nı iki taraftan da izledi. Bağdat‘ta İran savaş uçaklarının bombaladığı petrol rafinerisinde sırtından yaralandı.

sadettin_teksoy111

Irak-İran Savaşı‘ndan sonra 1980 yılında Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin ile röportaj yapan ilk gazeteci oldu. Bundan başka birçok yazı dizisi hazırladı.

1990 yılında televizyonculuğa başladı. Uğur Dündar‘ın hazırlayıp sunduğu Hodri Meydan programında özel haber muhabiri olarak görev yaptı.

1992 yılında Hürriyet Gazetesi’nden emekli olduktan sonra Star TV haber merkezinde işe başladı ve burada 2 yıl özel haber muhabirliği yaptı.

1994 yılında Star TV’de “Teksoy Görevde” programını hazırlayıp sunmaya başladı. Yurt içinden ve dışından ilginç, sıradışı ve gizemli kişileri ya da mekânları kendine özgü sunumuyla izleyicilere tanıttı. Bu program 1999 yılına kadar devam etti.

1999 yılından 2002 yılına kadar Show TV haber merkezinde çalıştı. Burada da “Teksoy Görevde” programını hazırlayıp sundu. 2002 yılından 2006 yılına kadar tekrar Star TV’de çalıştı ve arar ara “Teksoy Görevde” programını yaptı. Sırlara Yolculuk adlı programı da sunan Teksoy daha sonra yapımcı ve sunuculuğunu üstlendiği Sırların Efendisi adlı büyük beğeni toplayan programı hazırladı.

Teksoy Yapım şirketinin sahibidir. Sadettin Teksoy her programında parmağını ekrana doğru uzatarak “Ben Sadettin Teksoy...” söylemiyle akıllarda yer etmiş, mizah programlarında sayısız defa taklit edilmiştir. Gardrobunda her zaman en az üç adet sarı renkli mont bulunuyor. Ayrıca, mevsime göre giydiği sarı, gri, yeşil, siyah ve kırmızı montları da var. Bunların tamamı yurt dışı gezilerinde alınma ve marka giysilerdir. En büyük hayâlî uzaya çıkmak. Bunun için de atmosfer dışına yapılan uçuşların ucuzlamasını bekliyor.

İngilizce ve Arapça bilen Sadettin Teksoy, 1987 yılından beri evlidir. Efe adında bir oğlu vardır.

Sadettin Teksoy Stranger Things'de iz sürüyor! / VİDEO ile ilgili etiketler netflix türkiye tribal worldwide istanbul sadettin teksoy stranger things
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.