Sadettin Saran'ı öpen kadın Emina Jahoviç mi?

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından kendisini öpen bir kadının fotoğrafını paylaşan ve gelen yorumlar sonrası fotoğrafa "Kızım" notunu ekleyen iş insanı Sadettin Saran'ı öpen kişinin Emina Jahoviç olduğu iddia edildi.

İş insanı Saadettin Saran, Emina Jahoviç olduğu iddia edilen ancak yüzü tam belli olmayan bir kadının kendisini yanağından öperken çekilen fotoğrafını Instagram hesabından ''Çok özledim'' yazarak paylaşmıştı.

Sadettin Saran, fotoğraftaki kadının Emina Jahoviç olduğunu ileri süren yorumlar üzerine fotoğrafın altına ''Kızım'' notunu ekleyip daha sonra da bu paylaşımı silmişti.

Sadettin Saran'ı öpen kadın Emina Jahoviç mi?

O KADIN EMİNA JAHOVİÇ!

Gazeteci Bilal Özcan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla o kadının Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahoviç olduğunu ortaya çıkardı.

İKİ BENİ VAR

Bazı takipçiler Emine Sandal’ın kendi paylaştığı tüm fotoğraflarda, Saran'ın paylaştığı fotoğraftakiyle aynı 'iki ben'i olduğunu tespit ederek sosyal medyada yaydılar.

Sadettin Saran'ı öpen kadın Emina Jahoviç mi? - Resim : 2

Bizim dikkatimizi de, Emina Jahoviç'in bir gün önce sayfasında paylaştığı fotoğraftaki ojesiyle, Saran’ın paylaştığı fotoğraftaki kişinin ojesinin aynı olması çekti.

Sadettin Saran'ı öpen kadın Emina Jahoviç mi? - Resim : 3

Öte yandan, önceki gün Etiler’de görüntülenen Emina Jahovic’in kıyafeti, saçı, gözlüğü tartışılan fotoğraftaki kadın olduğu da bu fotoğrafla ispatlandı.

Bu arada Emina ile Sadettin Saral'ın kızı Lara'nın benzerliği de inanılmaz.

Sadettin Saran'ı öpen kadın Emina Jahoviç mi? ile ilgili etiketler Sadettin Saran Emina Jahovic
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.