Sadettin Saran, Emina Jahovic'i bin pişman etti!

10 yıllık eşi Mustafa Sandal ile evliliğini bitirmesinin hemen ardından iş adamı Sadettin Saran ile aşk yaşamaya başlayan Emina Jahovic, geçtiğimiz günlerde biten ilişkisinden pişman olduğunu söyledi.

Şarkıcı Mustafa Sandal'la 10 yıllık evliliğini haziran ayında bitirdikten bir ay sonra gönlünü iş adamı Sadettin Saran'a kaptıran Emina Jahovic şimdi çok pişman.

Sadettin Saran'la jet hızıyla başlayan aşkı 7 ay sonra biten Sırp şarkıcı, geçen günlerde ülkesindeki Svet dergisine içini döktü.

 "YENİ BİR İLİŞKİYE BAŞLAMAK DOĞRU DEĞİLDİ"

 Kendisinden 18 yaş büyük iş adamıyla hayat görüşleri farklı olduğu için ayrıldıklarını belirten 37 yaşındaki iki çocuk annesi Jahovic, ekledi:

"Zaten biten bir evliliğin üzerine çok çabuk yeni bir ilişkiye başlamak doğru değildi. Her şey çok hızlı gelişti. Ama artık özgür bir kadınım. Kendimi sadece işime ve çocuklarıma adadım..."

Sadettin Saran, Emina Jahovic'i bin pişman etti! ile ilgili etiketler Sadettin Saran Emina Jahovic
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.