"Sadece bir kedicik değil boksörüm de!"

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova renkli kişiliği ile tanınıyor. Sosyal medyayı etkin kullanan Zaharova son olarak ellerine boks eldivenleri giydiği bir fotoğrafını paylaştı. "Sadece bir kedicik değil boksörüm de!" diyen Zaharova'nın paylaşımı dakikalar içerisinde onlarca yorum ve beğeni aldı.

Rus Dışişleri Sözcüsü Zaharova sosyal medya hesabından, üstünde su yeşili kısa bir elbise, ellerine de ise kırmızı boks eldivenleri bulunan bir fotoğrafını paylaştı.

Instagram hesabındaki fotoğraflı paylaşımında “Hadi gelin bakalım” diye yazan Zaharova, Facebook’taki iletisineyse şu ifadeleri iliştirdi:

“Çok yakınımda durmayın. Sadece bir kedicik değil bir boksörüm de.”

"Sadece bir kedicik değil boksörüm de!"

Sputnik’in haberine göre Rus Dışişleri Sözcüsü’nün boks eldivenli bu fotoğraf, yeni bir projenin parçası mı ya da kişisel bir çekim mi, net olarak bilinmiyor.

Ancak söz konusu paylaşımları sosyal medyada dakikalar içerisinde binlerce beğeni aldı.

Kimileri paylaşım altına yaptıkları yorumlarda Rus Dışişleri Sözcüsü’nün ‘çetin ceviz oluşuna’ ve ‘düzgün fiziğine’ iltifat etti.

"Sadece bir kedicik değil boksörüm de!" ile ilgili etiketler Rusya Dışişleri Bakanlığı Instagram Facebook
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.