Sadece 20 bin adım yürüyerek 1000 dolar kazanın! İşte Sweatcoin ile yürüdükçe kolay para kazanma

Yürüyerek para kazanma yolları için araştırma yapanlar Sweatcoin uygulamasını akıllı cep telefonlarına indirerek 20 bin adımda 1000 dolar para kazanma şansına sahip olabilmektedirler. Sadece gençlerin değil yetişkinlerin ve yürümeyi seven herkesi cezp edecek bu uygulama ile yürüdükçe para kazanabileceksiniz. İşte, 2022 yürüyerek kolay para kazanma yolları…

Yürüyerek para kazanma yolları 2022 yılında da yine çeşitli uygulamalar üzerinden gerçekleşmektedir. Yürüdükçe para kazandıran uygulamalar ile bunları ücretsiz indirerek kazandığınız paraları hesabınıza aktarabilirsiniz. Sanal para yatırımlarının günümüzde giderek artması sonrasında sweatcoin gibi uygulamalar ile kolayca para kazanma şansına sahip olabilirsiniz.

Yürüyerek Para Kazanma Yolları 2022

İnsanların her gün yaptıkları şeylerden birisi de yürümektedir. Bir yere giderken, egzersiz yaparken ya da gezerken hayatımızın bir bölümünü yürüyerek geçirmekteyiz. Artık yürüyerek para kazanmak tamamen hayal olmaktan çıktığı gibi yürüyerek para kazanma uygulamalarının varlığı da artık birer gerçektir.

Birçok insan sağlık bir yaşam sürmek adına yürüyüş yapmayı tercih ederken son zamanlarda yürüyerek para kazandıran uygulamalar sayesinde para kazanmak kolay bir hale gelmiştir. Alternatif para kazanma yolları arasında yer alan bu yöntem sayesinde yürüyerek para kazandıran uygulamaları akıllı telefonlarımıza indirerek yürüyerek para kazanma şansınız olacaktır.

Yürüyerek Para Kazandıran Uygulamalar 2022

Yürüyerek para kazandıran uygulamalar kısaca şöyle özetlenebilir.

Sweatcoin yürüdükçe para kazan
• Rover yürüyerek para kazan
• Achievement yürü para kazan
• Lympo yürüyerek para kazan
• Higi para kazan
• Stepbet para kazan
• People Walker
• PK Coin
• Bitwalking
• MapMyWalk

Günde 5 Saat Yürüyerek Sweatcoin ile Para Kazanma Yolları 2022

Sweatcoin yürüyerek para kazanma uygulaması sayesinde yürüdükçe para kazanabilirsiniz. Bunun için ilk olarak akıllı telefonunuza Sweatcoin uygulamasını indirmeniz gerecektir. Sweatcoin uygulamasını indirdikten sonra sırasıyla;

• Adınızı ve soyadınızı girerek üyelik oluşturun.
• Kayıt işleminin hemen ardından konum bilginizi açın.
• Konum bilgisinin hemen sonrasında akıllı telefonunuza onay kodu gelecektir.
• Onay işleminin hemen ardından diğer iletişim bilgilerinizi de girerek kayıt işleminin sonrasında uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Sweatcoin Uygulaması Nasıl Kullanılır?

Yürüyerek para kazanma uygulamaları arasında yer alan Sweatcoini kullanmak için uygulamayı akıllı telefonunuza indirerek kayıt olmanız gerekmektedir. Kayıt işlemi sonrasında konum bilgisini de eşleştirdikten sonra adımınız sayılmaya başlanacaktır. Uygulamanın Türkçe dil desteği bulunmadığından bu dile ait detaylara da ulaşmanız ya da yardım almanız gerekebilir.

• Sweatcoin ilk kullanmaya başladığınız anda hesabınıza hoş geldin hediyesi olarak 0.95 Sweatcoin yüklenir.
• Akıllı telefonunuzun ana ekranı üzerinde uygulama açık olduğu anlarda adım attığınız her an kontrol edilir.
• Sweatcoin yürüyerek para kazanma uygulamasında kazanılacak coin miktarı sınırlandırılmıştır. Bu uygulama ile günde sadece 5 Sweatcoin kazanabilirsiniz. Düzenli olarak kullandığınız takdirde ise günlük limitinizi üyelik güncellemesi de yaparak yükseltebilirsiniz.
Arkadaş davet et seçeneğini kullanarak 5 Sweatcoine kadar kazanma şansınız olacaktır.

100 Adım Kaç Sweatcoin Eder?

1000 adım attığınız zamanlarda 1 Sweatcoin kazanacaksınız. Bu sayı eğer ki 10.000 rakamına kadar ulaşırsa toplamda 10 Sweatcoininiz olacaktır.

Uygulama üzerinde günlük adım hedeflerinizi tamamladıktan sonra para kazanmaya başlayacaksınız. Yapılan son hesaplamalarda 20.000 Sweatcoin ortalama olarak 1000 dolar kadar edecektir. Uygulama üzerinde 1 Sweatcoin ortalama 1055 adıma eşittir.

1 Sweatcoin Kaç TL Etmektedir?

Ortalama olarak 1 Sweatcoin 0.35 TL’dir. 20.000 Sweatcoin ortalama olarak 1000 dolar etmektedir. 1000 dolar şu an için 17.312 TL yapmaktadır.

Sweatcoin Para Çekme İşlemleri Nasıl Yapılır?

Sweatcoin uygulamanızdan kazandığınız paraları iki yol şeklinde çekebilirsiniz. Bunlar arasında PayPal ve Banka Havalesi ile Yurt İçi Banka Transferi gelmektedir. PayPal sistemi Türkiye’ye kapalı olduğundan sadece Banka Havalesi tercih edilmektedir.

Sadece 20 bin adım yürüyerek 1000 dolar kazanın! İşte Sweatcoin ile yürüdükçe kolay para kazanma ile ilgili etiketler yürüyerek para kazanma yürüdükçe para kazanma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.