Sadece 1 günlük evli kaldığı eşine ömür boyu nafaka ödeyecek!

Kastamonu'da 4 yıl önce kaçarak evlenen ve sadece 1 gün evli kalan çiftin boşanma davasında mahkeme şaşırtan bir karar verdi. 2017 yılından beri eşinden boşanmaya çalışan Mustafa Duman'a 1 günlük eşine aylık 700 TL nafaka ödemesi kararlaştırıldı.

2017 yılında sosyal medyadan tanıştığı Ayşe isimli bir kadınla kaçarak evlenme kararı alan 32 yaşındaki Mustafa Duman, sadece 1 günlük evli kaldığı eski eşine 700 TL aylık nafaka ödeyecek.

KAÇARAK EVLENDİLER

6 yıl önce tanıştığı Ayşe ile 2 yıl boyunca sevgili olan Mustafa Duman 2017 yılının Ekim ayında Ayşe ile evlenme kararı aldı. Ayşe’nin ailesinin evliliğe karşı çıkması üzerine Mustafa Duman ile Ayşe anlaşarak kaçtı. Otobüsle Kastamonu’ya gelen Mustafa Duman ve Ayşe, burada resmi nikah kıyarak evlendi.

Sadece 1 günlük evli kaldığı eşine ömür boyu nafaka ödeyecek!

BİR GÜNLÜK GELİNİ AİLESİ GÖTÜRDÜ

Ardından Ayşe’nin ailesi, İstanbul’dan gelerek kızlarını tekrar geri götürdü. Bir daha eşinden haber alamayan Duman, el broşürleri bastırarak eşini aramaya başladı.

İŞ BULAMADIĞI İÇİN 15 BİN LİRA BORÇLANDI

Televizyon programlarına dahi çıkan Duman, bir gün eline boşanma tebligatı gelince büyük şok yaşadı. Boşanma davasının görüldüğü sırada 2017 yılında 1 gün evli kaldığı eşi Ayşe için aylık 700 lirada nafaka bağlandı. 3 gün de hapis yatan Duman, iş bulamadığı için nafakasını ödeyemedi ve 15 bin lira borçlandı.

Sadece 1 günlük evli kaldığı eşine ömür boyu nafaka ödeyecek! ile ilgili etiketler boşanma Kastamonu nafaka
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.