Saddam heykelini çağrıştıran Erdoğan heykeli diktiler!

Almanya’nın Wiesbaden kentinde Bienale etkinliği bünyesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 3 metrelik heykeli dikildi. ABD'nin Irak işgali sırasında yıkılan Saddam heykeline benzerliği ile dikkat çeken heykelin istihbarat servislerinin bir tuzağı olabileceği belirtiliyor...

Almanya’nın Wiesbaden kentinde, Bienale etkinliği bünyesinde, "Bad news (Kötü haber)" temalı sergi kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın heykeli dikildi.

Yaklaşık 3 metre büyüklüğündeki heykel kentin Platz der Deutschen Einheit isimli ünlü meydanındaki polis binasının karşısında bulunuyor.

Akşam vakitlerinde dikilen heykel kentte yaşayan Türkler tarafından da şaşkınlıkla karşılandı. Heykeli bir anda karşılarında bulan Türkler buna bir anlam veremedi. Bienale yetkilileri ise heykelin konuluş amacı hakkında henüz bir açıklamada bulunmadı. 

Saddam heykelini çağrıştıran Erdoğan heykeli diktiler!

ERDOĞAN'IN ALMANYA ZİYARETİ ÖNCESİ PROVOKASYON KOKUSU

Heykelin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'in davetlisi olarak eylül ayında Almanya'ya gerçekleştireceği ziyareti öncesi yerleştirilmesi ise olayın istihbarat servisleri tarafından gerçekleştirilen bir "provokasyon" olabileceği şeklinde yorumlandı.

Saddam heykelini çağrıştıran Erdoğan heykeli diktiler! - Resim : 2

Saddam heykelini çağrıştıran Erdoğan heykeli diktiler! ile ilgili etiketler Erdoğan heykel
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.