Sadakatsiz'in kayıp kızı Derin'in yıllar önceki fotoğrafı ortaya çıktı!

Kanal D ekranlarının Çarşamba akşamları yayınlanan dizisi Sadakatsiz geçtiğimiz gün 24. son bölümü ile heyecan yarattı. Melis Sezen'in oynadığı Derin karakterinin ortadan kaybolması sonrası izleyiciler gelecek haftayı sabırsızlıkla beklemeye koyuldu. Bu ara Melis Sezen'in yıllar önce çekilmiş fotoğrafını görenler şaşkınlığını gizleyemiyor.

instagram'da 685 bin takipçisi ile sosyal medyayı aktif olarak kullanan Sadakatsiz dizisinin Derin'i Melis Sezen güzelliğiyle her paylaşımı binlerce yorum ve beğeni alıyor. Leke ve Sevgili Geçmiş dizilerinde gösterdiği başarı sonrası Sadakatsiz dizisinde de performansı çok konuşuluyor.

Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezen’in yıllar önceki fotoğrafı!

Eskilere ait bir fotoğrafı ortaya çıkan Melis Sezen'in estetikli güzeller kervanında olduğu kesinleşti. Ufak tefek değişiklikler yüzünden belli olsa da genç oyuncu, çenesindeki sivriltme dikkatlerden kaçmadı.

Sadakatsiz'in kayıp kızı Derin'in yıllar önceki fotoğrafı ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Abdulkadir Selvi Melis Sezen Sadakatsiz derin
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.