Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'in hazırlatıp giymediği elbiseyi Defne Samyeli giydi

Kanal D'de izleyiciyle buluşan 'Sadakatsiz' dizisinde 'Derin Güçlü' karakterine hayat veren 24 yaşındaki oyuncu Melis Sezen'in ‘Yıldızı Parlayanlar’ ödülünü aldığı 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri gecesi için iki kıyafet hazırlattığı ve tercih etmediği ikinci elbiseyi ise Defne Samyeli’nin Alem Dergisi'nin davetinde giydiği ortaya çıktı.


47'nci Pantene Altın Kelebek Ödülleri gecesine oyuncu Melis Sezen, Tuvana Büyükçınar imzalı derin göğüs dekolteli beyaz elbisesiyle ve Tiffany & Co. replikası gerdanlığıyla damga vurmuştu. Melis Sezen'in o gece için iki elbise hazırlattığı ancak beyaz elbisede karar kıldığı, giymediği siyah elbiseyi ise Defne Samyeli'nin tercih ettiği ortaya çıktı.


Melis Sezen, ödül aldığı gece için iki adet abiye kıyafet hazırlatıp tercihini beyaz elbisesinden yana kullanmıştı. Ödül töreni için aylar öncesinden hazırlanan derin dekolteli beyaz abiye elbisenin; 24 yaşındaki Melis Sezen’in ilk tercihi olduğu öğrenildi.

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'in hazırlatıp giymediği elbiseyi Defne Samyeli giydi


MELİS SEZEN HAZIRLATTIĞI ELBİSELERDEN BİRİNİ GİYDİ

Sezen’in ödül gecesinde tercihini beyaz abiyeden yana kullanınca oyuncu için hazırlanan kıyafetin şarkıcı ve sunucu Defne Samyeli’ye kısmet olduğu öğrenildi.

BOŞTA KALAN KIYAFETİ DEFNE SAMYELİ GİYDİ

Derin göğüs ve sırt dekolteli siyah uzun elbiseyi, güzelliği ile yıllara meydan okuyan şarkıcı ve sunucunun, Alem Dergisi'nin düzenlendiği gecede sahneye çıktığında giydiği ortaya çıktı.

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'in hazırlatıp giymediği elbiseyi Defne Samyeli giydi - Resim : 2

Kariyerinde değişikliğe giderek şarkıcılığa geçiş yapan Samyeli'nin cesur kıyafetini abartılı bulanların yanı sıra beğenenler de oldu.

 

 

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'in hazırlatıp giymediği elbiseyi Defne Samyeli giydi ile ilgili etiketler Defne Samyeli Melis Sezen kostüm sahne kıyafet pantene altın kelebek ödül töreni
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.