Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'den kendisine milyonluk jest

"Sadakatsiz" dizisindeki 'Derin' karakteriyle yıldızı parlayan 24 yaşındaki genç oyuncu Melis Sezen dizilerden kazandıklarının yanına reklam gelirini de ekledi. Sezen yaptığı milyonluk harcama ile kendisini ödüllendirdi.

Rol aldığı Masumiyet dizisiyle adından söz ettiren Melis Sezen, yaptığı reklam anlaşmasıyla da adından söz ettirdi. Dizilerden kazandıklarının yanında reklamdan hatrı sayılır bir gelir elde eden genç oyuncu kendisini ödüllendirdi.


KENDİSİNE YENİ BİR ARABA ALDI

Reklamdan kazandığı parayla kendisine araç alan Sezen, servet ödedi. Son dönemin parlayan yıldızları arasında yer alan güzel oyuncu Melis Sezen, Türkiye'nin en önemli, dünyanın ise sayılı telefon operatörleri arasında yer alan bir marka ile reklam anlaşması imzalamıştı. Takvim'in haberine göre, güzel oyuncu buradan kazandığı parayla ayaklarını yerden kesti.

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'den kendisine milyonluk jest

SERTVET ÖDEDİ

Genç yıldızlar arasında gerek oyunculuğu gerekse mütevazılığı ile en dikkat çeken isim olan Melis Sezen, kendisine 2021 model C kasa bir Mercedes satın aldı. Yeni arabası için kesenin ağzını açan Melis Sezen, 1 milyon liradan fazla bir para ödedi.

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'den kendisine milyonluk jest ile ilgili etiketler Melis Sezen Mercedes Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.