Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen ile Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz pişti oldu

Ekranların en çok izlenen dizilerinden olan Sadakatsiz ile Yasak Elma’nın başrol oyuncuları giydikleri kıyafetle pişti oldu. İzleyenlerin dikkatinden kaçmayan o anlarda Melis Sezen ile Biran Damla Yılmaz’ın giydikleri mor elbise ile görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Ünlü oyuncuların hayranları 'hangisine daha çok yakışmış?' yarışına girdi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi ile FOX TV’nin sansasyonel yapımlarından Yasak Elma yeni sezonları ile en çok izlenenler arasında zirvede yer alırken başrol oyuncuları da her bölümde giydikleri kıyafetler ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Sadakatsiz’in Derin'i Melis Sezen, güzel fiziği ile giydiği her kıyafetiyle olay yaratırken hayranları da sıkı takibe devam ediyor.


Son olarak Çarşamba akşamında yayınlanan bölümde Sezen’in mor renkli kadife bir elbise giymesi bir yerlerden göz aşinası yaşanmasına sebebiyet verdi. FOX TV’de Yasak Elma dizisine bu sezon Kumru karakteriyle katılan Biran Damla Yılmaz bir anda akıllara gelen ilk isim oldu.

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen ile Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz pişti oldu

Düzgün fiziği ile ekranlarda her hafta sanki podyumdaymışçasına kostüm değiştiren Biran Damla Yılmaz’ın Pazartesi gününde Yasak Elma’nın son bölümünde aynı mor elbiseyi giydiği dikkatlerden kaçmadı. Böylelikle iki ünlü güzel birer gün arayla ekranlarda aynı elbiseyi giyerek pişti oldu.

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen ile Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz pişti oldu

 

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen ile Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz pişti oldu ile ilgili etiketler Yasak Elma Melis Sezen Sosyal Medya Sadakatsiz Biran Damla Yılmaz pişti kostüm elbise
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.