Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere, Rihanna'nın eski sevgilisiyle aşk mı yaşıyor?

Caner Cindoruk ve Melis Sezen ile Kanal D'nin Sadakatsiz dizisinde başrolü paylaşan Cansu Dere, bir dergiye verdiği pozlarla gündeme geldi. Dünya Eskrim Şampiyonu Miles Chamley- Watson ile kamera karşısına geçen Sadakatsiz’in Asya’sı kucak pozuyla sosyal medyayı salladı. Ünlü çiftin aşk yaşadığı iddia edildi.

Sadakatsiz dizisinde Asya karakterine hayat veren 41 yaşındaki ünlü oyuncu Cansu Dere’nin dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna’nın eski sevgilisi dünya ve olimpiyat şampiyonu eskrimci Miles Chamley-Watson ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve her bölümü ile reyting rekorları kıran Sadakatsiz dizisinde Doktor Asya karakterine hayat veren Cansu Dere’nin Rihanna’nın eski sevgilisiyle beraber oldukları magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir dönem ünlü şarkıcı Rihanna ile yaşadığı aşkla da adından söz ettiren İngiliz asıllı Amerikalı eskrimci Miles Chamley-Watson ile ilgili aşk iddialarının ardından gözler Cansu Dere'den gelecek açıklamaya çevrildi.

Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere, Rihanna'nın eski sevgilisiyle aşk mı yaşıyor?

İddialara göre güzel oyuncu Dere’nin dünya şampiyonu eskrimci Miles Chamley-Watson ile fotoğraf çekiminde tanıştığı ve gönlünü ona kaptırdığı söylendi. İkilinin çekimlerde oldukça iyi anlaştıkları ve son iddialara göre ise iki aydır da büyük bir aşk yaşadıkları gelen son iddialar arasında yer aldı.

Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere, Rihanna'nın eski sevgilisiyle aşk mı yaşıyor?

Ünlü eskrimci Miles Chamley-Watson, 2018 yılında Barbadoslu şarkıcı Rihanna ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti. Miles Chamley-Watson, İngiltere doğumlu bir Amerikan sağlak eskrimci, 11 kez Pan Amerikan takımı şampiyonu, 2019 takım dünya şampiyonu, 2013 bireysel dünya şampiyonu, iki kez Olimpiyat ve 2016 takım olimpiyat bronz madalyası sahibidir.

Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere, Rihanna'nın eski sevgilisiyle aşk mı yaşıyor?

Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere, Rihanna'nın eski sevgilisiyle aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler Cansu Dere Rihanna Sadakatsiz Miles Chamley- Watson
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.