Sadakatsiz'e Avşar Kızı Geliyor! Masumiyet'in Hale'si Asya'yı Koltuğundan Ediyor! İşte O Karar

Sadakatsiz dizisi yeni sezonu ile ilgili olarak bazı izleyenlerin canını sıkan bir iddia ortaya atıldı. Sezon finalinde Asya ile Derin’in içerisinde bulunduğu aracın uçurumdan yuvarlanması yeni bir ayrılık iddiasını gündeme getirirken bomba gibi bir isimle flört halinde bulunulduğu haberleri ortalığı karıştırdı.

Sadakatsiz dizisinin sezon finali yapması hayranların canını biraz sıksa da yeni ortaya atılan iddiaların da yenilir yutulur bir cinsten olmadığı gün yüzüne çıktı. Yayınlandığı ilk günden bu yana kısa bir sürede herkesin gözbebeği olan ve izlenme rekorları kıran Sadakatsiz, sezon finalinde sahne ile de herkesin kafasını karıştırdı.

Kanal D’nin en iddialı projelerinden biri olan Sadakatsiz’de Cansu Dere ile Melis Sezen arasındaki uyum dikkatlerden kaçmazken ikilinin sürekli karşı karşıya gelmesi diğer olaylarında patlak vermesine neden oldu. Haziran ayının hemen başlarında sezon finali yapan Sadakatsiz dizisi için bomba gibi bir isim ön planda yer aldı.

Sadakatsiz'e Avşar Kızı Geliyor! Masumiyet'in Hale'si Asya'yı Koltuğundan Ediyor! İşte O Karar

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in yer aldığı Sadakatsiz dizisi yeni sezonunda beklenmedik olayların yaşanacağı son gelen bilgiler arasında yerini aldı. Sezon finalinde Derin ile Asya’nın içerisinde bulunduğu aracın uçurumdan aşağı yuvarlanması en göz alıcı sahnelerden birisi olmuştu.

Ve asıl bomba da tam bu anda patladı. Final yapan Masumiyet dizisinde Hale Ilgaz rolünü canlandıran ve Avşar kızı olarak bilinen Hülya Avşar’ın yeni sezonda Sadakatsiz dizisine katılacağı iddia edildi.

Sadakatsiz'e Avşar Kızı Geliyor! Masumiyet'in Hale'si Asya'yı Koltuğundan Ediyor! İşte O Karar - Resim : 2

Bununla birlikte uçurumdan aşağı yuvarlanan aracın içerisindeki Asya karakterine hayat veren Cansu Dere’nin ise yeni sezonda Sadakatsiz’den ayrılması gündeme geldi.

Eylül ayının sonlarında yeni sezonu başlaması beklenen Sadakatsiz dizisi için hayranların şimdiden gün sayarak heyecan içerisinde o anı gelmesini hayale daldılar.

Sadakatsiz'e Avşar Kızı Geliyor! Masumiyet'in Hale'si Asya'yı Koltuğundan Ediyor! İşte O Karar ile ilgili etiketler Hülya Avşar Cansu Dere Melis Sezen Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.