Sadakatsiz'e Asya'nın Yeni Aşkı Aras Geliyor! Caner Cindoruk'a Acil Servis Şoku! İşte Yeni Senaryo

Sadakatsiz dizisinde yeni sezonda her şey baştan sona değişiyor. Yeni oyuncular ile birlikte kadroya dahil olan Berkay Ateş’in Asya’nın kalbini çalacağı ve bununla birlikte Volkan’ın da devreden çıkacağı beklenmekte.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in oynadığı Sadakatsiz dizisi için geri sayım başlarken yeni sezonda artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı gün yüzüne çıktı. Kadroya yeni dahil olan Berkay Ateş’in her şeyi baştan sona değiştirebileceği iddia edildi.

En büyük çıkışını Anne adlı dizide sergileyen oyuncu daha sonrasında Show TV ekranlarında yayınlanan Alev Alev adlı dizide Ömer karakteriyle sergilemişti. Yeteneği oldukça fazla olan oyuncu her ne kadar Ömer karakteriyle tepki toplasa da Alev Alev’de kendisini sevdirmeyi başarmıştı.

Sadakatsiz'e Asya'nın Yeni Aşkı Aras Geliyor! Caner Cindoruk'a Acil Servis Şoku! İşte Yeni Senaryo

Med Yapım tarafından son yapılan açıklamada yeni sezonda Sadakatsiz dizisinde rol alacak Berkay Ateş’in bu haberi sonrasında hayranlarda oldukça sevinmiş ancak asıl şok yeni senaryo için gelmişti. Geçtiğimiz sezonun en çok izlenen dizileri arasında yer alan Sadakatsiz’de Ateş’in sergileyeceği karakter ise Aras olarak belirlendi.

Sadakatsiz'e Asya'nın Yeni Aşkı Aras Geliyor! Caner Cindoruk'a Acil Servis Şoku! İşte Yeni Senaryo - Resim : 2

Yeni sezon çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilecek Sadakatsiz dizisinde zaman atlamasının olacağı ve Tekirdağ’dan ayrılan Asya’nın İstanbul’da bir hastanede çalışmaya başlayacağı belirtildi. Ve Asya ile Aras’nın da bu hastanenin acil servisinde yollarının kesişeceği ve yeni sezonla beraberde artık Caner Cindoruk’un canlandırdığı Volkan karakterinin de sonunun geleceği iddia edildi.

Sadakatsiz'e Asya'nın Yeni Aşkı Aras Geliyor! Caner Cindoruk'a Acil Servis Şoku! İşte Yeni Senaryo ile ilgili etiketler Berkay Ateş Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.