Sadakatsiz'den 'Derin' Mesaj! Melis Sezen Vedaya Hazırlanıyor İddiası

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi yeni sezonuyla ilgili bomba gibi bir haber gündeme düştü. Dizide Derin karakterine hayat veren Melis Sezen’in Sadakatsiz yeni sezonunda yer almayacağı iddiası hayranları adeta dehşete düşürdü.

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in oynadığı Sadakatsiz dizisi geçtiğimiz haftalarda sezon finali yaparak ekranlara bir süreliğine ara vermişti. İlk sezonda her bölümünde olay yaratan Sadakatsiz dizisinde özellikle Asya, Derin ve Bolkan arasındaki bermuda üçgeninde yaşananlar ilgiyle takip edilmişti.

BBC’nin ödüllü dizileri arasında yer alan Doctor Foster’in uyarlaması olan Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere’nin canlandırdığı Asya karakteri çok büyük beğeni toplamış ve dizi izlenme rekorlarıyla bir anda gündeme oturmuştu.

SADAKATSİZ'DE ZİRVE DERİN'İN

Ancak ilerleyen bölümlerde dizinin kilit isminin aslında Derin olduğu ortaya çıkmıştı. Hal böyle olunca da yapımcılar bunun farkına vararak Derin karakterine biraz daha eğilim göstermişlerdi.

Sadakatsiz'den 'Derin' Mesaj! Melis Sezen Vedaya Hazırlanıyor İddiası

İlk sezonun final yapması sonrasında Volkan karakterini daha ilk bölümlerden bu yana sinir harbine sürüklemesine neden olan ve izleyicilerden tarafından ‘yüzsüz’ olarak nitelendirilen Melis Sezen’in başarılı oyunculuğu büyük bir alkışı da hak etmiş oldu.

DERİN'DEN SADAKATSİZ'E VEDA SİNYALİ

Henüz genç yaşına rağmen Sadakatsiz dizisinde en önemli sorumluluğu alarak reytinglerde zirve yapan Derin’den yeni sezon öncesinde kötü bir haber geldi.

Dizinin sezon finalinde Asya ile aynı aracın içerisinde olan Derin için artık her şey çok geçti. İki kadında araçla uçurumdan aşağıya yuvarlanırken 2. sezon öncesinde araçtan kimin sağ çıkıp çıkmayacağı şimdiden merak edilmekte. Ancak Sezen’in sezon finali ile birlikte yaptığı yeni paylaşım izleyenlerin kafasını tamamen karıştırırken üstü başı, eli yüzü kan içinde Derin’i görenler büyük bir korku yaşadı.

Sadakatsiz'den 'Derin' Mesaj! Melis Sezen Vedaya Hazırlanıyor İddiası - Resim : 2

Melis Sezen paylaşımında, “Derin, o kadar özelsin ki benim için tarif edebilmem mümkün değil. Tüm ekibe ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. İyi ki… Bu akşam sezon finalimizle sizleyiz. Çok heyecan” mesajını iletti.

Sadakatsiz'den 'Derin' Mesaj! Melis Sezen Vedaya Hazırlanıyor İddiası ile ilgili etiketler Melis Sezen derin Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.