Sadakatsiz'deki çekim hatası dikkatlerden kaçmadı!

Kanal D'nin izleyicileri ekran başına kilitleyen ve her hafta reyting rekorları kıran dizisi Sadakarsiz'in 13. bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Diğer taraftan gizem ve entrikanın yer aldığını dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümündeki çekim hataları izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen gibi başarılı oyuncuların yer aldığı, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz, yılbaşı sebebiyle verilen aranın ardından ekranlara geri dönüyor.

Dizinin heyecanla beklenen 13'üncü bölüm fragmanı yayınlandı. Diğer taraftan dizinin geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bölümündeki çekim hatası sosyal medyada gündem oldu. 

Söz konusu çekim hatasında, dizinin en önemli karakteri Asya'nın yakın çekiminde arkasındaki yansımanın ilerleyen sahnelerde kaybolduğu fark edildi. 

Sadakatsiz'deki çekim hatası dikkatlerden kaçmadı!

Çekim yönü değiştiğinde arka plandaki sarı yansımanın maviye dönüşmesi izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

Sadakatsiz'deki çekim hatası dikkatlerden kaçmadı! - Resim : 2

SADAKATSİZ KONUSU NEDİR?

Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan ( Caner Cindoruk), muhteşem bir eş ve oğulları Ali’ye ( Alp Akar) iyi bir babadır. Her zaman mutlu ve huzur dolu olan üç kişilik aile Volkan'ın eşini genç bir kızla aldattığını öğrenmesiyle dağılma eşiğine gelir. Olayın bir yanında da dostu bildiği Volkan'ın yakı arkadaşları vardır. Bundan böyle Asya, Volkan'ı unutup sadece oğlu ile yoluna devam etmeye çalışacaktır.

SADAKATSİZ OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda ise; Cansu Dere (Asya), Caner Cindoruk (Volkan), Melis Sezen (Derin), Burak Sergen (Haluk), Özge Özder (Derya), Eren Vurdem (Mert), Yeliz Kuvancı (Bahar), Olcay Yusufoğlu (Serap), Nazlı Bulum (Nil), Gözde Seda Altuner (Gönül), Emir Tarık Tekin (Selçuk), Alp Akar (Ali) yer alıyor.

 

Sadakatsiz'deki çekim hatası dikkatlerden kaçmadı! ile ilgili etiketler Cansu Dere Caner Cindoruk Melis Sezen Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.