Sadakatsiz'de Yer Yerinden Oynuyor! Derin'e Son Darbe Sen Çal Kapımı'dan! İşte O Oyuncu

Sen Çal Kapımı finale doğru giderken güzel oyuncu Hande Erçel hakkında sürpriz bir dizi iddiası ortaya atıldı. Daha öncesinde almış olduğu dinlenme kararını yeniden değerlendirecek olan ünlü isim bu proje için yeniden düşünme kararı aldı.

Ve Sen Çal Kapımı’da finale doğru adım adım gidilirken başrol oyuncularından Hande Erçel için yeni sezonda ilginç bir dizi iddiası ortaya atılınca yer yerinden oynadı. Özellikle sosyal medyada hakkında en çok konuşulan isimlerden biri olan Erçel, daha öncesinde Güneşin Kızları dizisi ile büyük bir çıkış yakalamıştı.

Bu çıkışını Sen Çal Kapımı ile pekiştirmeyi başaran Erçel dizisinin başrol oyuncularından Kerem Bürsin ile de müthiş bir uyum içerisinde olması da dikkatlerden kaçmamıştı. Dizide yavaş yavaş sona doğru yaklaşırken güzel oyuncunun aldığı son karar hayranlarını oldukça üzmüştü.

Sadakatsiz'de Yer Yerinden Oynuyor! Derin'e Son Darbe Sen Çal Kapımı'dan! İşte O Oyuncu

Eylül ayında final yapacak olan Sen Çal Kapımı dizisi sonrasında bir süre ekranlara ara verme kararı alan Hande Erçel’in Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ilk sezonunda izlenme rekorları kıran Sadakatsiz dizisine transfer olacağı iddiaları kulislerde şimdiden dolanmaya başladı.

Sadakatsiz’in sezon finalinde Asya karakterini canlandıran Cansu Dere ile aynı araç içerisine yer alan ve Derin karakterine hayat veren Melis Sezen’in durumunda yeni bir değişiklik olduğu da iddia edildi. Buna göre; Med Yapım ve Mednova Yapım imzalı dizinin yeni sezonunda Melis Sezen’in senaryo gereğince ölerek Sadakatsiz’den ayrılacağı ve onun yerine de Hande Erçel’in yükselen performansı ile düşünüldüğü gelen son iddialardan birisi oldu.

Sadakatsiz'de Yer Yerinden Oynuyor! Derin'e Son Darbe Sen Çal Kapımı'dan! İşte O Oyuncu - Resim : 2

Henüz bu konuda net bir doğrulama gelmezken Hande Erçel'in Sadakatsiz dizisine katılması durumunda ve Melis Sezen'in de ayrılığının gerçekleşecek olmasının reytingleri nasıl etkileyeceği şimdiden merak ediliyor.

 

Sadakatsiz'de Yer Yerinden Oynuyor! Derin'e Son Darbe Sen Çal Kapımı'dan! İşte O Oyuncu ile ilgili etiketler Hande Erçel Melis Sezen Sadakatsiz Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.