Sadakatsiz’de ortalık iyice karışıyor! Melis Sezen Tüyoyu Sosyal Medyadan Verdi

Sadakatsiz dizisinde durulan sular tekrar hareketleneceğe benziyor. Diziye yeni sezonda hikayeye farklı bir soluk getirmesi amacıyla ‘Aras’ karakteriyle Berkay Ateş katılmıştı. Oyuncunun hikayedeki görevi son buldu ve geçtiğimiz bölümlerde yurt dışına giderek diziden ayrıldı.

Sadakatsiz dizisi önümüzdeki çarşamba günü kaldığı yerden devam edecek. Dizide ‘Derin’ karakterini canlandıran Melis Sezen instagram hesabından yeni bölümün fragmanını paylaşarak; ‘Bu bölüm çok bomba benden söylemesi. Bu defa ortalık çok karışacak’ notunu düştü.

Melis Sezen Tüyoyu Verdi

Melis Sezen’in paylaşımı ve yayınlanan yeni fragman dizinin senaryosunda bazı değişikler olduğunu ve temponun iyice artacağını gösteriyor.

Melis Sezen tüyoyu verdi Sadakatsiz'de ortalık iyice karışıyor!.. 1

Sadakatsiz’in önümüzdeki sezon devam edip etmeyeceği henüz belli değil. Her ne kadar geçtiğimiz günlerde dizide ‘Volkan’ karakterini canlandıran Caner Cindoruk; “Son düzlüğe girdik, bu sezon bitireceğiz. Son 10 bölümümüz kaldı. Bakalım hikayenin hızlı zamanları başladı” ifadelerini kullanmış olsada Medyapımdan konuyla ilgili yapılan resmi bir açıklama yok.

Sadakatsiz’de ortalık iyice karışıyor! Melis Sezen Tüyoyu Sosyal Medyadan Verdi ile ilgili etiketler Melis Sezen Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.