Sadakatsiz'de Melis Sezen 'Derin' sularda boğuluyor! Süslü Korkuluk senaryosu en baştan çiziliyor!

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Sadakatsiz’de final sesleri duyulurken başrol oyuncularından Derin karakterine hayat veren Melis Sezen’in senaryo gereğince öleceği ve son kulis iddiaları neticesinde TV8’in yeni sezon yapımlarından Süslü Korkuluk’a transfer olacağı söylenmekte.

Çarşamba akşamlarında Kanal D ekranlarında yayınlanan ve 60. bölümde final yapacağı söylenen Sadakatsiz dizisi reytinglerin ve kötü giden senaryonun kurbanı oldu. Büyük bir düşüş trendi içerisinde olan dizide hikayenin çıkmaza girmesi ve izleyenlerinde ilgisinin iyice azalması dikkatlerden kaçmayan bir hadisenin eseri.

Entrika dolu sahnelerin yaşandığı dizinin yeni bölümünde heyecan iyice doruğa çıktı. Asya’nın intikam planlarını devreye sokmasının hemen sonrasında Volkan’ın Derin’i öldürme girişimi izleyenleri şoke etti. Yinede senaristlerin gerçekten Derin karakterini öldürüp öldürmeyeceği ise henüz bilinmemekte.

Sadakatsiz'de Melis Sezen 'Derin' sularda boğuluyor! Süslü Korkuluk senaryosu en baştan çiziliyor!

Güzel oyuncu Melis Sezen tarafından başarıyla canlandırılan Derin karakterinin küvette duş aldığı sırada eşi Volkan tarafından suyun içine itilerek zorla öldürülmesi dikkatlerden kaçmıyor. Ancak bu sahnenin bir hayal olduğuna inanılıyor.

Sadakatsiz'de Melis Sezen 'Derin' sularda boğuluyor! Süslü Korkuluk senaryosu en baştan çiziliyor! - Resim : 2

Yinede Melis Sezen’in Sadakatsiz’deki son durumu yakından takip edilirken TV8 ekranlarında yakın bir zamanda başlayacak Süslü Korkuluk dizisi hakkında kulislerden bomba gibi bir iddia geldi. Başrollerinde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı diziye Melis Sezen’in transfer olacağı haberleri gündemde yer aldı.

Sadakatsiz'de Melis Sezen 'Derin' sularda boğuluyor! Süslü Korkuluk senaryosu en baştan çiziliyor! ile ilgili etiketler Melis Sezen Sadakatsiz derin Süslü Korkuluk
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.