Sadakatsiz'de efsane Ezel göndermesi! Cansu Dere'nin o sahnesi geceye damga vurdu!

Kanal D'nin en çok izlenen dizilerinden Sadakatsiz 17 Mart akşamı 22. bölümüyle ekrana geldi. Asya ile Volkan'ın oyun sahnesi ise geceye damga vurdu. Sahne akıllara Cansu Dere'nin Ezel dizisindeki Eyşan karakterini getirdi.

Sadakatsiz dizisi tam gaz devam ediyor. 17 Mart Çarşamba akşamı 22. bölümüyle ekrana gelen dizide Derin'in Volkan ile Asya'nın bahçedeki konuşmasına tanık olması dizinin takipçilerini heyecanlandırdı. Ama Cansu Dere ile Caner Cindoruk'un bir sahnesi var ki geceye damga vurdu.

Dizide Asya ile Volkan'ın oğullarıyla birlikte playstation oynaması ve aralarında geçen diyalog Cansu Dere'nin yakın takipçilerinin akıllarına Ezel dizisini getirdi.

CANSU DERE'DEN EFSANE EZEL GÖNDERMESİ!

Volkan'ın sen playstation oynamayı nerden öğrendin sorusuna, Cansu Dere'nin Ezelden beri cevabını vermesi akıllara Kenan İmirzalıoğlu'nu getirdi.

Sadakatsiz'e Damga Vuran Final Sahnesi! Derin'i Şoke Eden İtiraf..

Volkan: Sen nerden öğrendin ya oynamayı?
Asya: Ezelden beri biliyorum..

Sadakatsiz'de efsane Ezel göndermesi! Cansu Dere'nin o sahnesi geceye damga vurdu! - Resim : 2

SOSYAL MEDYA'DA ÇOK KONUŞULDU

Cansu Dere'nin verdiği "Ezelden beri" cevabı akıllara yıllar önce yine Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu'nun başrollerini paylaştığı Ezel dizisini akıllara getirdi.

Yıllar önce de Ezel karakterini canlandıran Kenan İmirzalıoğlu ile playstation oynayan Cansu Dere'nin o cevabı sosyal medya'da çok konuşuldu.

Sadakatsiz'de efsane Ezel göndermesi! Cansu Dere'nin o sahnesi geceye damga vurdu! ile ilgili etiketler Kanal D Cansu Dere Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.