Sadakatsiz'de bugün: Asya, Aras'ın evlenme teklifine ne diyecek?

Çarşamba akşamlarının en ön plana çıkan dizisi Sadakatsiz'in yeni bölümüne Aras'ın Asya'ya evlenme teklifi damga vuruyor. Bunu göre Ali'nin öfkesi ise dinmiyor. Peki Asya evlenme teklifini kabul edecek mi? Ali'nin beklenmeyen hamlesi dengeleri değiştiriyor.

Sadakatsiz'de bu akşam düğün var. Yeni sezonda da heyecanın bitmediği diziye sonradan katılan Berkay Ateş'in canlandırdığı Aras bu akşam Asya'ya evlenme teklifi ediyor. Asrın Hastanesi'ni satın alarak Asya'ya daha yakın olan Aras'ın evli olduğu geçtiğimiz bölümlerde Volkan tarafından ortaya çıkarılmıştı. Peki Asya Aras'ın evlilik teklifini kabul ediyor mu?

Aras'ın evli olması ve Asya ile yakınlaşması sosyal medyada tepki çektikten sonra senarist de bu ikazlardan payını almışa benziyor. Yeni dönemin sinyallerinin verileceği Sadakatsiz 42. bölümde evlilik teklifi ve Ali'nin buna öfkesi işleniyor.

Sadakatsiz'de bugün: Asya, Aras'ın evlenme teklifine ne diyecek?

Volkan'ın da Ali'yi sakinleştirmek yerine ortalığı iyice alevlendirmesi Ali'yi bu beklenmeyen evlilik teklifine karşı yeni bir hamle yapmaya itiyor.

Sadakatsiz'de bugün: Asya, Aras'ın evlenme teklifine ne diyecek? - Resim : 2

Asya'nın evlilik teklifini kabul edip etmeyeceği bu akşam belli oluyor.

Sadakatsiz'de bugün: Asya, Aras'ın evlenme teklifine ne diyecek? ile ilgili etiketler Kanal D Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.