Sadakatsiz yeni sezonundan hayranları üzen haber

Ekranların fenomeni Sadakatsiz dizisinden üzen haber geldi. Koronavirüs salgınından nasibini alan ve Burak Sergen’in entübe olmasıyla iyice çalkalanan Sadakat dizisi hakkında yeni iddialar gündemde yer aldı.

Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz dizisi hakkında alınan bir son dakika kararı herkesi şoke etti. Geçtiğimiz haftalarda yaşanan koronavirüs salgını sonrasında bundan nasibini alan Sadakatsiz dizisinden bazı oyuncuların test sonuçlarının pozitif çıktığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Haluk karakterine hayat veren Burak Sergen’in entübeden çıkarıldığı ve sağlık durumunun iyiye gittiğini söyleyen oğlu Cansın Sergen, “Babam entübeden çıkarıldı. Sağlık durumu oldukça iyiye gidiyor.” mesajını paylaşmıştı.

Sadakatsiz yeni sezonundan hayranları üzen haber

SEZON FİNALİ KARARI ALINDI

Sadakatsiz dizisinde yapım ekibi bir yandan Burak Sergen’in son durumunu merak ederken diğer yandan da yavaş yavaş sezon finalinin hazırlıkları başladı. Geride kalan 28 bölümle Kanal D ekranlarında fırtınalar estiren Sadakatsiz dizisi hakkında sezon finali kararı alındı. Dizinin hayranları bu duruma oldukça üzülürken yeni sezonda neler yaşanacağı şimdiden merak edilen konuların arasında yer aldı.

Sadakatsiz yeni sezonundan hayranları üzen haber - Resim : 2

Sadakatsiz dizisinin 32. bölümle 2 Haziran Çarşamba akşamında sezon finali yapacağı belirtildi. Yeni sezon için şimdiden Eylül ayı işaret edilirken oyuncu kadrosunda ise kimlerin kalacağı ve kimlerin gideceği hakkında yeni yeni isimler ortaya çıkıyor.

BBC yapımı olan Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz dizisinin orijinalinden çok daha büyük etki yarattığı da azımsanmayacak gerçekler arasında. Sadakatsiz dizisinin 2. yeni sezonunda da yine reyting rekorları kırması beklenmekte.

Sadakatsiz yeni sezonundan hayranları üzen haber ile ilgili etiketler Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.