Sadakatsiz hangi gün? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor?

Sadakatsiz hangi gün? Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan ve başrollerinde Cansu Dere'nin oynadığı Sadakatsiz'in yeni bölümünün ne zaman oynadığı merak edilmekte. Peki, Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz dizisi yeni bölümü ile bu hafta yine büyük bir ses getirecek. Her bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Sadakatsiz dizisinin bu hafta 28 Nisan Çarşamba akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanıp yayınlanmayacağı merak edilir oldu.

SADAKATSİZ HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Başrollerinde Cansu Dere'nin oynadığı Sadakatsiz dizisi Kanal D ekranlarında Çarşamba günleri yayınlanıyor.

Sadakatsiz hangi gün? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor?

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz 27. yeni bölümü ile 28 Nisan Çarşamba akşamında saat 20.00’da başlıyor.

SADAKATSİZ 27. BÖLÜM ÖZETİ

Derin’den sonra Asya’nın da ortadan kaybolması gündeme bomba gibi düşerken, Gönül aldığı bir haberle derinden sarsılır. Soruşturmada kaydedilen gelişmeler Asya ve Derin’in bulunması yönünde yeni ipuçları ortaya çıkarırken, Volkan ipleri bir kez daha eline almaya kararlıdır.

Sadakatsiz hangi gün? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor? - Resim : 2

Asya’yı karşısında bulmak Derin için bir kurtuluş şansı mıdır, yoksa iki kadın arasındaki büyük yüzleşmenin sonuçları beklenmedik bir başka felaketin mi habercisidir?

Sadakatsiz hangi gün? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Kanal D Sadakatsiz yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.