Sadakatsiz yayından kaldırıldı mı? Sadakatsiz sezon finali mi yaptı?

Kanal D'nin fenomen dizilerinden Sadakatsiz yeni bölümünden izleyenleri üzen bir haber geldi. Sette yaşanan koronavirüs vakaları sonrasında Sadakatsiz dizisinin çekimlerinin durdurulduğu ve erken sezon finali yapacağı iddia edildi. Peki, Sadakatsiz yayından kaldırıldı mı?

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve her bölümüyle izlenme rekorları kıran Sadakatsiz dizisinin 27. bölümünden şok eden haber geldi. İlk olarak dizide Hakan Güçlü karakterine hayat veren oyuncu Burak Sergen’in koronavirüse yakalanmasından sonra peş peşe kahreden bilgiler geldi.

Evinden rahatsızlanan ve daha sonrasında da apar topar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Burak Sergen’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve yoğun bakımda olduğu kaydedildi. Solunum güçlüğü zorlukları da yaşamaya devam eden Burak Sergen’in ardından bir kötü haberde Derin karakterine hayat veren Melis Sezen’den geldi.

Sadakatsiz yayından kaldırıldı mı? Sadakatsiz sezon finali mi yaptı?

Burak Sergen’in oğlu Cansın’ın da koronavirüse yakalanması sonrasında Sadakatsiz dizisi çocuk oyuncularından Ali karakterini canlandıran Alp Akar’ında test sonucunun pozitif çıktığı belirtildi.

SADAKATSİZ SEZON FİNALİ Mİ YAPTI?

Yaşanan bu koronavirüs sıkıntıları sonrasında dizinin çekimlerinin durdurulduğu ve bu yüzden 27. yeni bölümünün Çarşamba gününe yetiştirilemediği kaydedildi. Ekibin kısa süre içerisinde yeniden sete çıkamaya çalışacağı ancak vakaların artması durumunda bundan vazgeçilebileceği bile ifade edilmekte. Peki, Sadakatsiz dizisi yayından mı kaldırıldı?

Sadakatsiz yayından kaldırıldı mı? Sadakatsiz sezon finali mi yaptı? - Resim : 2

Sadakatsiz dizisinin çekimlerinin durdurulması sonrasında 27. bölüm yayınlanmadan sezon finali yapması da gündeme gelebilecek. Koronavirüs vakaları sonrasında yeni bölümü çekilmeyen Sadakatsiz dizisine bir süre ara verilmesi de gündemde. Bununla beraber diğer bir üzücü haber ise Sadakatsiz dizisinin yayından kaldırılması olacak.

 

Sadakatsiz yayından kaldırıldı mı? Sadakatsiz sezon finali mi yaptı? ile ilgili etiketler Melis Sezen Sadakatsiz Sadakatsiz sezon finali burak sergen
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.