Sadakatsiz Volkan Hapiste Canına Kıyıyor! Efsane Hikayede Finale Doğru İntihar Şoku!

Rekortmen dizi Sadakatsiz artık finale doğru adım adım gidiyor. Sadakatsiz 58. bölümünün final sahnesinde hapis şoku yaşıyor. Dizinin finaline dair merak da sürerken inanılmaz bilgilere ulaştık. İşte Sadakatsiz finalinde yaşancak gelişmeler ve yeni bölüm fragmanı...

Efsane hikayesiyle ekranların fenomen dizisi Sadakatsiz finale doğru adım adım gidiyor. Dizinin 11 Mayıs akşamı yayınlanan son bölümünde Asya'nın planlarının tutması ve Volkan'ın bıçaklanması izleyiciyi şoke etti. Finali çok merak edilen Sadakatsiz ile ilgili şok detaylar ulaştık. Öyle ki Hapse girme şoku yaşayan Volkan, dizinin finalinde intihar edebilir. Efsane Hikayede Finale Doğru İntihar Şoku! Sadakatsiz Volkan Hapiste Canına Kıyıyor!

Sadakatsiz Volkan'ın hapiste intihar edeceği Sadakatsiz dizisinin finali izleyicinin de günlerdir merak ettiği konu oldu. İki sezondur reytinglerde zirveden inmeyen yapım kendine yakışır bir final sahnesiyle veda edecek.

Asya'nın Planları Tuttu, Volkan Canına Kıyıyor!

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in rol aldığı Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde hapse girecek olan Volkan kimsenin beklemediği bir son yaşıyor.

Sadakatsiz Volkan Hapiste Canına Kıyıyor! Efsane Hikayede Finale Doğru İntihar Şoku!

Gönül'ün ihbar etmesiyle polisin evinden aldığı Volkan'ın Asya ile tekrar birleşme hayalleri suya düşecek. Hikayesine yakışır bir son hazırlayan Sadakatsiz izleyicisine son bir şokla veda edecek.

Sadakatsiz 59. bölümü Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

Sadakatsiz Volkan Hapiste Canına Kıyıyor! Efsane Hikayede Finale Doğru İntihar Şoku! ile ilgili etiketler Sadakatsiz sadakatsiz final sadakatsiz volkan
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.