Sadakatsiz Son Viraja Girdi! Kalan Bölüm Sayısı Belli Oldu!

İlk bölümünden bu yana soluksuz takip edilen Sadakatsiz finali için artık geri sayım başladı. Dizinin takipçileri final tarihinin açıklanıp açıklanmadığını merak ediyor. Peki Sadakatsiz kaçıncı bölüm final yapacak? Nihayet bu soruların yanıtları belli oldu. Detaylar haberimizde...

Çarşamba akşamı yayınlanan Sadakatsiz dizisinde artık senaryo tıkandı. Başrol oyuncularından Caner Cindoruk, "Son düzlüğe girdik, bu sezon bitiyoruruz" açıklamasını yapmıştı. Bunun ardından Sadakatsiz final yapacağı belli olmuştu. Nihayet final tarihi de belli oldu.

Doctor Foster dizisinden uyarlama olan Sadakatsiz'in final yapacağı haberi hayranlarını üzmüştü. Med Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Sadakatsiz dizisi yolun sonuna geldi. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in rol aldığı Sadakatsiz dizisinin final tarihi belli oldu.

Sadakatsiz dizisinin son bölümlerinde peş peşe yaşanan vedalar ve düşen reytingler Kanal D'nin dizinin fişini çekmesine neden oldu. 3. sezonunu göremeyeceği nytleşen Sadakatsiz hangi bölümle final yapacak?

Sadakatsiz Son Viraja Girdi! Kalan Bölüm Sayısı Belli Oldu!

Sadakatsiz Hangi Bölümle Final Yapacak?

Dizide son olarak Melis Sezen'in Derin karakterinin babası Haluk Güçlü veda etmişti. Onun ardından ise sonradan kadroya dahil olan Berkay Ateş de veda etmişti. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Sadakatsiz Mayıs ayının sonunda ekrana veda ediyor.

Dizi bu hafta ve bayram haftası ekrana ara verecek. Dizinin final yapmasına sadece 3 bölüm kaldı. Kalan bölümler ise 11, 18 ve 25 Mayıs tarihlerinde Kanal D ekranlarında olacak.

Sadakatsiz Son Viraja Girdi! Kalan Bölüm Sayısı Belli Oldu! ile ilgili etiketler sadakatsiz final tarihi Sadakatsiz final bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.