Sadakatsiz sezon finalinde önce müjde sonra şok! Yayın değişikliği şok yarattı!

Sadakatsiz dizisi sezon finalinden izleyenleri üzen bir haber geldi. Sezona damgasını vuran Sadakatsiz’in sezon finalinde yapılan bir şok değişiklik sonrasında 31. bölüm için heyecanlı bekleyiş başladı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in oynadığı Sadakatsiz dizisi sezon finalinden herkesi derinden sarsan bir haber geldi. Son olarak koronavirüse yakalanan oyuncu Burak Sergen’in iyileşerek yeniden geri döneceği müjdesi alan takipçilere Sadakatsiz dizisinin yayından kaldırıldığı haberi şok etkisi yarattı.

Medyapım tarafından üstlenilen ve yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Sadakatsiz'in sezon finalinde yapılan bu değişikliğin arkasında başka nedenler olduğu bile iddia edildi.

Sadakatsiz sezon finalinde önce müjde sonra şok! Yayın değişikliği şok yarattı!

Son olarak Kanal D’nin 26 Mayıs Çarşamba günkü yayın akışından çıkarılan Sadakatsiz dizisinin 31. son bölümünün bu hafta yayınlanmayacağı belirtildi. Sadakatsiz sezon finalinin gelecek hafta 2 Haziran Çarşamba akşamında saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacağı ifade edildi.

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Asya Günalan’ın gelişi, Asya’nın geçmişinde yüzleşmesi kolay olmayan bir sayfayı aralamıştır. Asya’ya verdiği sözü tutmaya kararlı olan Volkan ondan uzak dururken, Asya da kendi adına yeni kararlar alma arifesindedir.

Sadakatsiz sezon finalinde önce müjde sonra şok! Yayın değişikliği şok yarattı! - Resim : 2

Ali’nin doğum günü, geçmişle gelecek arasında beklenmedik bir köprü kurarken, herkesi bir araya getiren partideki hangi sürpriz gelişme o günü unutulmaz kılacaktır?

Sadakatsiz sezon finalinde önce müjde sonra şok! Yayın değişikliği şok yarattı! ile ilgili etiketler Sadakatsiz sezon finali
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.