Sadakatsiz sezon finali ne zaman? Sadakatsiz 2. sezon olacak mı?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz için ilk sezon finali yaklaşırken 2. sezonda neler olacağı şimdiden merak ediliyor. Başrollerinde Cansu Dere’nin yer aldığı Sadakatsiz dizisinin Mayıs ayında sezon finali yapması beklenmekte. Peki, Sadakatsiz 2. sezon olacak mı?

Kanal D’de Çarşamba akşamları yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Sadakatsiz sezon finali için geri sayım başladı. İlk sezonda yavaş yavaş sona doğru yaklaşılırken dizide her şey biraz daha karmaşık bir hal almaya başladı. Volkan bir kez daha Derin’den boşanacağı söyleyerek Asya’ya geri dönmek istediğini iyice belli etmiş oldu.

İlk bölümden itibaren ekranların en çok izlenen fenomen dizilerinden biri olan ve başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Sakadatsiz, Çarşamba akşamlarına renk katmaya devam ediyor. Sezon finalini ne zaman yapacağı merakla beklenen Sadakatsiz dizisinin 2. sezonunda neler olacağı da şimdiden zirvede yer almakta.

SADAKATSİZ SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Son olarak 22. bölümü yayınlanan Sadakatsiz dizisinin Mayıs ayının son haftasında 26 Mayıs Çarşamba akşamında sezon finali yapması bekleniyor. Yeni sezonda bazı yeni yüzlerin yer almasının olağan ihtimaller arasındaki yerini sağlamlaştıran Sadakatsiz dizisinden bazı oyuncularında ayrılabilme şansı da bulunmakta.

Sadakatsiz sezon finali ne zaman? Sadakatsiz 2. sezon olacak mı?

SADAKATSİZ 2. SEZON ÇEKİLECEK Mİ?

Ekranların fenomen dizilerinden Sadakatsiz 2. sezonunun çekilmesine kesin gözüyle bakılıyor. İlk sezonun ardından Sadakatsiz dizisinin 2. sezonunun 2021 yılının Ekim ayı sonu veya Ekim ayının başında ya da ortasında başlaması bekleniyor.

 

Sadakatsiz sezon finali ne zaman? Sadakatsiz 2. sezon olacak mı? ile ilgili etiketler Sadakatsiz Sadakatsiz sezon finali Sadakatsiz 2. sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.