"Sadakatsiz" oyuncusu hamilelik haberini böyle verdi!

Sadakatsiz dizisinde rol alan 42 yaşındaki oyuncu Özge Özder, dün akşam YouTube kanalında yayınladığı videosunda hamile olduğunu açıkladı. Bebeği için yakın arkadaşlarının katılımıyla cinsiyet partisi düzenleyen oyuncunun bir kızı olacak.

Şimdilerde Kanal D'de yayınlanan 'Sadakatsiz' dizisinde 'Derya'ya hayat veren Özge Özder, YouTube kanalından bir video yayınlayarak hamilelik müjdesini yakın çevresine nasıl verdiğini gösterdi.

ÜNLÜ OYUNCULAR GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Özder'in yakın arkadaşlarından oyuncu Aslı Tandoğan ve Gözde Kansu, hamilelik haberini duyunca arkadaşlarına sarılıp dakikalarca gözyaşı döktü. Başarılı oyuncu YouTube'a yüklediği videosunu Instagram hesabından da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

 "BU ZOR DÖNEMDE YÜCE YARADAN BENİ VE KIZIMI KORUYACAK"

"Sizlerin de duaları, iyi enerjisi ve sevgisi eşliğinde geliyor kızımızın müjdeli haberi. İnanıyorum ki bizim bu zor döneme denk gelen yolculuğumuz kara kalplere inat, yine iyi kalplerinizin ve iyi dileklerinizin enerjisini kuşanıp en güzel şekilde tamamına erecek. Dilerim ki, bu zor günlerde yüce yaradan koruyup kollayacak hepimizi ve taşıdığım bu küçük canı, ve o da gözlerini sağlıkla açacak."

"Sadakatsiz" oyuncusu hamilelik haberini böyle verdi!

 

"Sadakatsiz" oyuncusu hamilelik haberini böyle verdi! ile ilgili etiketler Hamile Özge Özder Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.