Sadakatsiz oyuncuları! Sadakatsiz dizisi konusu ne?

Sadakatsiz oyuncuları! Sadakatsiz dizisi konusu ne? Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrollerini paylaştığı Sadakatsiz konusunu merak edenler araştırmalara başladı. İşte, Kanal D Sadakatsiz konusu ve detaylar...

Sadakatsiz oyuncuları! Sadakatsiz dizisi konusu ne? MED Yapım dizisi Sadakatsiz 7 Ekim Çarşamba akşamı başlıyor. Peki, Sadakatsiz konusu ne? İşte detaylar..

SADAKATSİZ OYUNCULARI! KİMLER OYNUYOR?

Sadakatsiz dizisi ilk bölümü ile 7 Ekim Çarşamba akşamı ekrana gelecek. Dizinin yeni bölüm tanıtımı izleyicilerin heyecanını daha da artırdı. Sadakatsiz dizisi oyuncuları arasında Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Hikmet Körmükçü gibi isimler bulunuyor.

SADAKATSİZ DİZİSİ OYUNCULARI

Sadakatsiz dizisinin oyuncuları arasında Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Hikmet Körmükçü, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mahmut Gökgöz, Onur Berk Arslanoğlu, Oktay Oy, Gamze Büyükbaşoğlu, Mutlunur Lafçı, Merve Akın, Dora Dalgıç, Bekir Hakan Uyanık ve Selin Aydınlıoğlu bulunuyor.

Sadakatsiz dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir İşte Sadakatsiz dizisi oyuncu kadrosu

SADAKATSİZ DİZİSİ KONUSU

Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan (Caner Cindoruk), harika bir eş ve oğulları Ali’ye (Alp Akar) şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır..

Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek…

 

SADAKATSİZ KONUSU NE?

Sadakatsiz oyuncuları! Sadakatsiz dizisi konusu ne? ile ilgili etiketler Kanal D sadakatsiz oyuncuları sadakatsiz konusu ne
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.