Sadakatsiz nerede çekiliyor? Sadakatsiz dizisi nerede çekiliyor?

Sadakatsiz Tekirdağ'da nerede çekiliyor? Sadakatsiz dizisi nerede çekiliyor merak ediliyor. Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrol oynadığı Sadakatsiz dizisi Tekirdağ'ın neresinde çekiliyor? İşte detaylar..

Sadakatsiz Tekirdağ'da nerede çekiliyor? İşte cevabı..

SADAKATSİZ TEKİRDAĞ'DA NEREDE ÇEKİLİYOR?

Sadakatsiz dizisi bu akşam erkana gelen 4. bölümü yayınlanır yayınlanmaz izleyenler Sadakatsiz dizisi nerede çekiliyor, Sadakatsiz çekim yeri neresi diye merakla araştırmaya başladı. Hikayenin kahramanları babası ölünce, annesi ile Tekirdağ’a yerleşen ve burada hayatını kuran Volkan ve İzmir’de doğup büyüyen ama Volkan ile evlenince Tekirdağ’a yerleşen Asya olunca onların hikayeleri de bizim için Tekirdağ’da başladı. Sadakatsiz dizisinin çekim yeri de Tekirdağ olarak seçildi. Tekirdağ Süleymanpaşa Barlar sokağında ilk bölüm çekimleri yapılan dizinin ilerleyen bölümlerde Hükümet Caddesinde de çekimleri yapıldı. Sadakatsiz dizisinin ilerleyen bölümleri İstanbul ilimizde çekilecektir.

Aldatılan bir kadının hayat mücadelesini konu alan dizinin ilerleyen bölümlerinde hikayenin İstanbul’a taşınacağı ve İstanbul’da hikayeye uygun semtler seçileceği de konuşuluyor. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Sadakatsiz dizisi nerede çekiliyor, Sadakatsiz çekim yeri değişikliği olursa sizler ile sayfamızda paylaşıyor olacağız.

Sadakatsiz nerede çekiliyor? Sadakatsiz dizisi nerede çekiliyor? ile ilgili etiketler Kanal D sadakatsiz nerede çekiliyor sadakatsiz tekirdağda nerede
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.