Sadakatsiz neden yok? Sadakatsiz dizisi yayından kaldırıldı mı?

Sadakatsiz bu akşam neden yok? Kanal D tarafından alınan son bir kararla Sadakatsiz dizisinin 9. yeni bölümünün yayınlanmayacağı belirtildi. Peki, Sadakatsiz 9. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte 2 Aralık Çarşamba Kanal D yayın akışı…

Sadakatsiz 2 Aralık akşamı var mı, neden yok? Kanal D ekranlarının popüler sevilen dizilerinden biri olan Sadakatsiz’in 2 Aralık akşamında yayınlanmayacağı ifade edildi. Dizinin yakın talipçileri ise 2 Aralık Çarşamba Kanal D yayın akışını merak etmeye başladı.

SADAKATSİZ DİZİSİ YAYINDAN KALDIRILDI MI?

Kanal D tarafından yapılan açıklamada 2 Aralık Çarşamba akşamında 9. bölümüyle yayınlanması beklenen Sadakatsiz dizisinin yayından kaldırıldığı ve bunun gerekçesi olarak da koronavirüs salgını gösterildi.

2 ARALIK KANAL D YAYIN AKIŞI

18.45 – Kanal D Ana Haber
20.00 – Sakatsiz 8. bölüm tekrarı
00.15 Bir Annenin Günahı tekrar

 

Sadakatsiz neden yok? Sadakatsiz dizisi yayından kaldırıldı mı? ile ilgili etiketler Sadakatsiz kanal d yayın akışı Sadakatsiz 2 Aralık sadakatsiz yeni bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.