Sadakatsiz ile Yasak Elma arasında değiş tokuş gerçekleşiyor! Melis Sezen Eda Ece'nin yerine geliyor

Kanal D'de çok yakında yayın hayatına başlayacak "Kimsin Sen" adlı programın tanıtımı yapıldı. Tüm dünyada ses getiren The Masked Singer adlı programın sunuculuğunu Tansel Öngel yapacak. Ancak programla ilgili ortaya atılan iddia çok konuşulacak. İddiaya göre Melis Sezen Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin yerine geçecek.

Kimsin Sen adlı program yakında Kanal D ekranlarında başlıyor. MedYapım imzalı The Maskes Singer yarışmasında Türkiye'nin kendi alanlarında ünlü isimleri farklı kostüm ve maskelerle kimliklerini gizleyerek şarlı söyleyecek. Stüdyodakik seyircilerin yarışmacının kim olduğunu tahmin etmeye çalışacağı programda dedektif jüri üyeliği için ortaya müthil bir iddia ortaya atıldı. Tüm dünyada ses getiren program Türkiye'de "Kimsin Sen" ismiyle yayınlanacak. Sunuculuğunu ise Tansel Öngel yapacak.

MELİS SEZEN EDA ECE'NİN YERİNE Mİ GEÇİYOR?

The Masked Singer ya da Türkçe adıyla Kimsin Sen aslında önce Fox TV'de yayınlanacaktı. Ancak programın yayın haklarını Kanal D alınca dedektif ünlülerde de değişikliğe gidildi. Buna göre dedektif ünlüler Melis Sezen, Ali Yücesoy ve Doğu Demirkol yapacak. Sadakatsiz dizisinde rol alan Melis Sezen'in Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin yerine geçeceği iddiaları karşısında ikiliden henüz bir açıklama gelmedi.

Jüri koltuğunda yer alan üç ismin yanı sıra programda yarışacak birçok ünlü şarkıcı da bulunuyor. Yurt dışında yayınlanan “The Masked Singer”ın Türkiye uyarlaması olan yarışma büyük bir merak ve heyecanla izleyici ile buluşmayı bekliyor.

Sadakatsiz ile Yasak Elma arasında değiş tokuş gerçekleşiyor! Melis Sezen Eda Ece'nin yerine geliyor ile ilgili etiketler Yasak Elma Eda Ece Melis Sezen Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.