Sadakatsiz hangi hastanede çekiliyor? Asya ne doktoru?

Sadakatsiz hangi hastanede çekiliyor? Sadakatsiz dizisi hangi hastanede çekiliyor? Asya ne doktoru? Kanal D dizisi Sadakatsiz dizisinde doktor rolünü oynayan Cansu Dere'nin çekim yaptığı hastane nerede? İşte detaylar..

Sadakatsiz Asya ne doktoru? Sadakatsiz hangi hastanede çekiliyor? Sadakatsiz çekim yapıldığı hastane hangi semtte? işte yanıtı..

SADAKATSİZ HANGİ HASTANEDE ÇEKİLİYOR?

Sadakatsiz Nerede Çekiliyor? Hangi Hastanede

Dizinin ilk bölümlerinde set Tekirdağ Süleymanpaşa’da yapılan çekimlerle başlarken kısa süre sonra İstanbul’a dönecek olan ekibin hangi semte olacağı henüz açıklanmadı. Ancak ilk 4 bölümü Tekirdağ Süleymanpaşa’da Barlar Sokağı’nda yapılan çekimlerle devam edecek.

Sadakatsiz 15. bölüm full izle! 27 Ocak Sadakatsiz tek parça youtube

SADAKATSİZ ASYA NE DOKTORU?

Cansu Dere'nin Sadakatsiz dizisinde oynadığı karakter olan Doktor Asya Arslan, iç hastalıkları alanında ihtisas yapmış bir doktordur.

Sadakatsiz hangi hastanede çekiliyor? Asya ne doktoru? ile ilgili etiketler Kanal D sadakatsiz hangi hastanede çekiliyor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.