Sadakatsiz dizisi hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

SaKanal D ekranlarının yeni sezon yapımlarından biri olan ve başrollerinde Cansu Dere’nin oynadığı Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünün ne zaman oynadığı merak edilmekte. Peki, Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümünden itibaren reyting rekorları kıran Sadakatsiz dizisi yeni bölümleri ile heyecan fırtınası yaratmaya devam ediyor. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in oynadığı Sadakatsiz dizisi dev oyuncu kadrosu da adeta göz kamaştırıyor.

Asya ve Derin’in bulunmasından sonra büyük bir ikilem içerisinde kalan Volkan ne yapacağını şaşırıyor. Planının kötü sonuçlarıyla yüzleşmek durumunda kalan Derin iyice köşeye sıkışırken evliliğinden de vazgeçmeye niyeti olmadığını Volkan’a göstermek istiyor.

Sadakatsiz dizisi hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Kendini her şeyden uzaklaştırmaya kararlı olsa da bunun imkansızlığıyla yüzleşen Asya’nın atacağı yeni adımlar merakla beklenirken yaşananlar sonrasında Asya, Volkan ve Derin üçlüsü bir kez daha karşı karşıya geliyor.

SADAKATSİZ HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Başrollerinde Cansu Dere’nin oynadığı Sadakatsiz dizisi Kanal D ekranlarında Çarşamba günleri yayınlanıyor.

Sadakatsiz dizisi hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? - Resim : 2

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz 33. yeni bölümü ile 6 Ekim Çarşamba akşamında saat 20.00’da başlıyor.

Asya, Ali'nin maruz kaldığı zorbalığı öğrenmenin sarsıntısı ile oğlu için harekete geçer. Verdiği karar Volkan'ı, hatta Tekirdağ'ı sarsacakken, kazada hayatını kurtardığı hastanın kendisinden başka kimseyi hatırlamadığını fark eder.

Asya, hayatının serüven dolu yeni bir kapısını aralarken, zamanın ona neler getireceğinden habersizdir…

Sadakatsiz dizisi hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.