Sadakatsiz hangi diziden uyarlama? Sadakatsiz hangi günler yayınlanacak?

Sadakatsiz hangi diziden uyarlama? Sadakatsiz hangi günler yayınlanıyor? Kanal D dizisi Sadakatsiz 7 Ekim Çarşamba başlıyor. Vatandaşlar Sadakatsiz hangi gün yayınlanıyor sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar..

Sadakatsiz hangi diziden uyarlama? Sadakatsiz hangi gün yayınlanıyor? Kanal D ekranlarında 7 Ekim Çarşamba akşamoı yayın hayatına başlayacak olan Sadakatsiz dizisinin başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk oynuyor. İşte detaylar...

SADAKATSİZ HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

Kanal D’nin iddialı dizisi Sadakatsiz 7 Ekim Çarşamba akşamı ilk bölümüyle izleyici ile buluşuyor. Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un yer aldığı, senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk’un uyarladığı ‘’Sadakatsiz’’de Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen ve Burak Sergen eşlik ediyor.

SADAKATSİZ HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Cansu Dere'nin başrolünde oynadığı Sadakatsiz, Çarşamba akşamları Kanal D ekranında yayınlanacak.

Sadakatsiz hangi diziden uyarlama? Sadakatsiz hangi günler yayınlanacak? ile ilgili etiketler Kanal D sadakatsiz hangi diziden uyarlama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.