Sadakatsiz Haluk neden yok? Burak Sergen diziden ayrıldı mı?

Sadakatsiz dizisinde Burak Sergen şoku yaşandı. Yaşadığı rahatsızlıklardan dolayı koronavirüs yüzünden yoğun bakıma alındıktan sonra entübe edilen Burak Sergen, Sadakatsiz dizisi hayranlarını üzdü. Peki, Burak Sergen diziden neden ayrıldı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz dizisinde şok bir ayrılık yaşandı. Dizide Haluk karakterini canlandıran usta oyuncu Burak Sergen senaryo gereğince Sadakatsiz dizisinden ayrıldı.

Sadakatsiz Haluk Neden Yok?

Sadakatsiz dizisi 49. son bölümü ile 16 Şubat Çarşamba akşamında Kanal D ekranlarında yayınlandı. Yeni bölümde Haluk Güçlü karakteri, Aras ile tartışma yaşadıktan sonra aniden fenalaşarak yere yığıldı.

Sadakatsiz Haluk neden yok? Burak Sergen diziden ayrıldı mı?

Haluk hiç beklenmedik bir şekilde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti ve böylece usta oyuncu Burak Sergen, Sadakatsiz dizisinden ayrılmış oldu.

Dizide Haluk'un hayatını kaybetmesinden sonra şirketin başına Volkan geçti. Gönül’de tüm yetkileri Volkan'a vererek O’nun şirketin başına geçmesine yardımcı oldu.

Sadakatsiz dizisinde Haluk karakterine hayat veren Burak Sergen, 2021 yılının Mayıs ayında koronavirüse yakalanmış ve yoğun bakıma alındıktan kısa bir süre sonrada entübe edilmişti. 12 gün süresince entübe edilen Sergen daha sonrasında da normal odaya alınmış ve ardından da tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilmişti.

Sadakatsiz Haluk neden yok? Burak Sergen diziden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Sadakatsiz haluk burak sergen
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.