Sadakatsiz Fırtına Gibi Geliyor! Derin Tekerlekli Sandalyeye Mahkum Oluyor! İşte 2. Yeni Sezon

Sadakatsiz dizisinden sonunda beklenen haber geldi. Geçtiğimiz haftada hayranlarını üzen ve son anda Kanal D yayın akışından çıkarılan Sadakatsiz dizisi yeni sezonuyla yeniden hayranlarının karşısına çıksa da Derin karakterinin tekerlekli sandalyeye mahkum oluşu herkesi üzecek.

Ve sonunda Sadakatsiz dizisi ekranlara geri dönüyor. Uzun süren ayrılığın ardından geçen hafta yayın akışından çıkarılan dizi, 2. yeni sezonuyla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 29 Eylül Çarşamba akşamında 32. yeni bölümü ile ekranlarda olacak Sadakatsiz dizisi yeni senaryosu ile oldukça duygulandırıyor.

Sürprizlerle beraber hayranlarıyla buluşacak Sadakatsiz dizisine ilk transfer olan ismin karakteri de netlik kazandı. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen üçlüsüne başrolde Berkay Ateş de eşlik edecek.

Sadakatsiz Fırtına Gibi Geliyor! Derin Tekerlekli Sandalyeye Mahkum Oluyor! İşte 2. Yeni Sezon

Asya ile Derin’in geçirdiği trafik kazası sonrasında İstanbul’da oğlu Ali ve Nil ile yeni bir başlangıç yer alacak. Acil serviste doktorluğunu devam ettirecek Asya, oğlu Ali’nin de mutluluğunu düşünerek yeni bir hayat kurmak isteyecek. Volkan ise kazanın sonrasında tekerlekli sandalyeye mahkum olan Derin ile birlikte Tekirdağ’da kalacak.

Aradan geçen zaman sonrasında Bahar ve Melih’in düğününe giderken yolda yaşanılan kaza Asya2nın hayatını tamamen değiştirecek. Ali’nin sakladığı gerçek ise Asya’yı biraz üzecek. Aras ile Asya, yaşanacak olan kaza ile ilk kez karşı karşıya gelecek. Asya, Aras’a kalp masajı yaparak onu yeniden hayata döndürecek.

Sadakatsiz Fırtına Gibi Geliyor! Derin Tekerlekli Sandalyeye Mahkum Oluyor! İşte 2. Yeni Sezon - Resim : 2

Sadakatsiz dizisi 32. yeni bölümü ile 29 Eylül Çarşamba akşamında Kanal D ekranlarında olacak.

Sadakatsiz Fırtına Gibi Geliyor! Derin Tekerlekli Sandalyeye Mahkum Oluyor! İşte 2. Yeni Sezon ile ilgili etiketler Berkay Ateş Melis Sezen Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.