Sadakatsiz final mi yaptı? Sadakatsiz dizisi bitti mi?

Sadakatsiz final mi yaptı? Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Sadakatsiz’in 9. bölümünün 2 Aralık Çarşamba akşamında yayınlanmaması kafaların karışmasına neden oldu. Sadakatsiz dizisi bitti mi? Sadakatsiz 2 Aralık neden yok? İşte ayrıntılar…

Sadakatsiz final mi yaptı? Kanal D ekranlarında yayınlanan ve her bölümü ile büyük bir olay yaratan Sadakatsiz dizisinin 9. bölümünden kötü bir haber geldi. Peki, Sadakatsiz dizisi bitti mi? 2 Aralık neden yok? Detaylar haberimizde…

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Sadakatsiz’in 9. yeni bölümünden kötü bir haber geldi. Dizinin 2 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanması beklenen 9. yeni bölümünün Kanal D yayın akışından kaldırıldığı ve onun yerine ise dizinin 8. bölümünün tekrarının verileceği kaydedildi.

SADAKATSİZ FİNAL Mİ YAPTI? SADAKATSİZ 2 ARALIK NEDEN YOK?

Sadakatsiz dizisinin 2 Aralık Çarşamba gününde yayınlanması beklenen 9. yeni bölümünün Kanal D yayın akışından kaldırıldığı ifade edildi. Son alınan bilgiler doğrultusunda Sadakatsiz dizisinin koronavirüs salgını nedeni ile böyle bir karar aldığı belirtildi.

Sadakatsiz final mi yaptı? Sadakatsiz dizisi bitti mi?

Asya ve Volkan arasındaki köprüler tümüyle yıkılmış, aralarındaki mücadele her zamankinden şiddetli ve acımasız bir hal almıştır. Sürpriz kararlar ve beklenmedik ittifaklar bu amansız savaşı farklı cephelere taşırken, bu savaşın tam ortasında kalan Ali, kazananı belirleyen kişi mi olacaktır?

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu Sadakatsiz’in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.

 

 

Sadakatsiz final mi yaptı? Sadakatsiz dizisi bitti mi? ile ilgili etiketler Sadakatsiz Sadakatsiz 2 Aralık Sadakatsiz 9. bölüm sadakatsiz final
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.