Sadakatsiz düşen reytinglere çareyi iki yeni oyuncuyla buldu!

İkinci sezonuyla devam eden Kanal D dizisi Sadakatsiz son dönemde yaşadığı içerik sıkıntısıyla baş etmenin yollarını arıyor. Reytinglere de yansıyan bu durum sonrası yapımcı iki yeni oyuncuyla heyecanı geri getirmeyi planlıyor.

Çarşamba akşamlarına damga vuran Sadakatsiz ilk sezonuyla büyük bir ses getirse de bu sezon yaşadığı içerik ve hikaye sıkıntısıyla reytinglerde önemli bir düşüşle karşı karşıya kaldı.

Dizinin izleyenleri son bölümlerde yaşanan gidişattan memnuniyetsizliklerini sosyal medyada da gösteriyordu. Kullanıcılar Sadakatsiz'in artık aynı mahallede 3-5 ev arasında gidip gelen bir yapım haline gelmesinden şikayetçi oldu.

Sadakatsiz düşen reytinglere çareyi iki yeni oyuncuyla buldu!

Yılbaşı arası veren ve yeni bölümü 19 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak olan Sadakatsiz'e iki yeni oyuncu katılıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine gçre dizinin oyuncu kadrosuna Deniz Karaoğlu ve Gizem Ünsal katıldı. İki oyuncu da Ali'nin (Alp Akar) anne ve babası rollerinde olacak.

Sadakatsiz düşen reytinglere çareyi iki yeni oyuncuyla buldu! - Resim : 2

Arka Sokaklar dizisinde beş sezon boyunca rol alan Deniz Karaoğlu Gülperi dizisinde de rol almıştı. Gizem Ünsal ise Fazilet Hanım ve Kızları adlı dizide rol almıştı. Yeni karakterlerle son haftalarda sıkıcı hale gelen diziye biraz daha hareket gelmesi bekleniyor. Bakalım yılbaşı arası sonrası Sadakatsiz izleyicisini ne gibi sürprizler bekliyor.

 

Sadakatsiz düşen reytinglere çareyi iki yeni oyuncuyla buldu! ile ilgili etiketler Kanal D oyuncu Sadakatsiz kanal da
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.