Sadakatsiz dizisinin yıldız ismi acil olarak hastaneye kaldırıldı!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz'de Haluk karakterini oynayan ünlü oyuncu Burak Sergen akşam saatlerinde yaşadığı rahatsızlık sonrası acil olarak hastaneye kaldırıldı.

Burak Sergen hastaneye kaldırıldı. Akşam saatlerinde yaşadığı rahatsızlık sonrası halsiz düşen usta oyuncu Burak Sergen'in son durumunu gazeteci Birsen Altuntaş twitter adresinden duyurdu.

Evinde rahatsızlanan Burak Sergen, çağrılan ambulans ile hastaneye gitti. Dizi setlerindeki koronavirüs sıkıntısından mı kaynaklanıyor henüz bilinmese de Sadakatsiz setinde de önlemler sıkı tutuluyor.

Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen kimdir, kaç yaşında? Burak Sergen  nereli, hangi dizi ve filmlerde oynadı

Tüm ekibe sıklıkla testler yapıldığı biliniyor. En son Burak Sergen’in test sonuçlarının negatif çıktığı da gelen bilgiler arasında.

60 yaşındaki oyuncunun rahatsızlığının sebebi henüz net değil, koronavirüse yakalanma durumu bir ihtimal olarak değerlendiriliyor. Test sonucuna göre bilgiler gelmeye devam edecektir.

Sadakatsiz dizisinin yıldız ismi acil olarak hastaneye kaldırıldı! ile ilgili etiketler Kanal D burak sergen Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.