Sadakatsiz Dizisinin Yeni Favori Çifti Berkay Ateş ve Cansu Dere! Bu İkili Neler Yapacak Neler

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz yeni sezonda da iyi bir giriş yakalayarak izliyicisi ile buluştu. İzleyici kitlesi geniş olan ve sevilen dizi de yeni kadroya Berkay Ateşte katıldı. Daha da güçlenen kadrosu ile yeni sezona giriş yapan dizi Sadakatsiz reytinglerde de başarılı olan dizilerden biri olmayı başardı.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz yeni sezonda da iyi bir giriş yakalayarak izliyicisi ile buluştu. İzleyici kitlesi geniş olan ve sevilen dizi de yeni kadroya Berkay Ateşte katıldı. Daha da güçlenen kadrosu ile yeni sezona giriş yapan dizi Sadakatsiz reytinglerde de başarılı olan dizilerden biri olmayı başardı.

Asya ile Aras için aralarında neler yaşanacağı konusu da öne çıkacak gelişmelerden olacak. Çarşamba günü yayınlanacak olan 33. bölüm fragmanı da izleyicinin ilgisini çekmeyi başardı. Dizinin izleyicisi ve hayranlarına göre Berkay Ateş diziye oldukça yakışan oyunculardan biri oldu. Son olarak Alev Alev dizisinde oynayan oyuncu için izleyici tam not verdi. 

Sadakatsiz Dizisinin Yeni Favori Çifti Berkay Ateş ve Cansu Dere! Bu İkili Neler Yapacak Neler

Yeni Bölümleri İlgi Görecek

Yeni bölümleri ile ekranlara gelen Sadakatsiz disinin yen kadrosuna katılan Berka Ateş izleyicinin Cansu Dere ile çok iyi bir çift olabileceğini düşünüyor. 33. fragmanı oldukça ilgi gören dizinin sosyal medya ve Youtube gibi izlenme trendlerinde yer alması nedeni ile yoğun ilgi gördü ve 1 milyon görüntülemeye ulaşırken trend videolar arasında 2. olarak yerini aldı.

Sadakatsiz Dizisinin Yeni Favori Çifti Berkay Ateş ve Cansu Dere! Bu İkili Neler Yapacak Neler - Resim : 2

Asya yeni bölümde sır perdesini aydınlatmaya çalışırken diğer taraftan Aras sadece Asyayı hatırladığını ve geçmişiyle ilgili hiçbir şey hatırlamadığını söylerken Asya ise bu durumu aydınlatmaya çalışacak. Sadakatsizin yeni bölümlerinde neler gelişeceği izleyiciyi şimdiden meraklandırdı.  

Asya Aras'ın Geçmişini Bulmasına Yardım Edecek

Aras neler yaşadığı ile ilgili gerçekleri hatırlamamakta ancak Asyayı tanıdığını idda etmektedir. Geçmişi ile ilgili Asya ona yardım edeceğini söyleyerek Aras'a bu konuda destek olacağının da sözünü verir yeni bölümü ile çarşamba günü ekranlara gelecek olan Sadakatsiz heyecan veren bölümleri ile izleyicinin karşısında olacak. Kanal D'nin sevilen dizisi her çarşamba ekranlarda yeni sezonda da izleyici ile buluşacak.

Sadakatsiz Dizisinin Yeni Favori Çifti Berkay Ateş ve Cansu Dere! Bu İkili Neler Yapacak Neler ile ilgili etiketler Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.