Sadakatsiz dizisinin tahtı sallanıyor! Fox Tv'nin dizisi gümbür gümbür geliyor! İşte son bomba!

Fox Tv'nin yeni sezonda çok büyük reytingler beklediği dizisi Sadakatsiz'e rakip oluyor. Kanal kış dönemi için dizilerini bir bir açıklarken henüz tarihini açıklamadığı Kanunsuz Topraklar dizisinin yayın gününün Çarşamba olduğu iddia edildi.

Yüksek bütçeli dizilerin başında gelen Kanunsuz Topraklar dizisinin başrollerinde Esra Bilgiç ve Uğur Güneş yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde setten ilk fotoğrafların paylaşıldığı Kanunsuz Toprakların öyle sanılıyor ki en büyük rakibi geçtiğimiz sezona damgasını vuran Sadakatsiz olacak.

SADAKATSİZ'E RAKİP GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR!

Kulis bilgilerine göre Kanunsuz Topraklar dizisinin yayın günü özenle seçildi. O gün yayınlanan tüm dizilerin dengesinin bozulacağı bir gerçek. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre de dizinin yayın günü Çarşamba günü olacak.

Kanunsuz Topraklar (@KanunsuzDizisi) | Twitter

İddia edildiği gibi Kanunsuz Toprakların yayın gününün Çarşamba günü olması diğer diziler için rekabetin eskisi gibi kadar olmayacak.

Kanunsuz Topraklar Gülfem Kimdir? Ramo'da Sibel (Esra Bilgiç)‣ Dizi Oyuncu

Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizilerinin geçen sezon yaşanan büyük rekabeti reytinglerin paylaşılması sonucunu doğurdu.

Yeni sezonda ise Kanunsuz Topraklar gibi etkili bir dönem dizisi tüm dengeleri de değiştirmeye aday gözüküyor. 1939 yılının Türkiye’sine götüren dizi madencilerin yürek burkan hikayesini aşk ile birlikte sunacak.

Uğur Güneş ve Esra Bilgiç ikilisinin yanı sıra, çok etkili bir oyuncu kadrosu dizi için bir araya geldi.

Murat Daltaban, Kaan Taşaner, Doğaç Yıldız, Eylül Su Sapan, Serdem Paçal, Hazar Motan, Ezgi Çelik gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Kanunsuz Topraklar’ın yakında yayın gününün ve yayın tarihinin belli olması bekleniyor.

Sadakatsiz dizisinin tahtı sallanıyor! Fox Tv'nin dizisi gümbür gümbür geliyor! İşte son bomba! ile ilgili etiketler Fox TV Esra Bilgiç Kanunsuz Topraklar uğur güneş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.