Sadakatsiz dizisinin sezon finalinde Asya'ya büyük sürpriz

Sadakatsiz dizisinin sezon finalinde izleyenleri büyük bir sürpriz bekliyor. Kanal D ekranlarında bu sezona damgasını buran Sadakatsiz’de pek çok şey için değişim yeniden başlıyor.

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in oynadığı ve Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz dizisi bu sezona damga vuran yapımlardan birisi oldu. Sezon finali öncesinde izleyenlerinin karşısına büyük bir sürprizle çıkmaya hazırlanan Sadakatsiz dizisi hikayesinde artık çok önemli bir yere kadar gelindi.

Sadakatsiz dizisinin sezon finalinde Asya'ya büyük sürpriz

Sadakatsiz dizisinin 30. yeni bölümünde; iki Asya’nın karşılaşması ve Bennu Yıldırımlar’ın canlandırdığı Asya Günalan’ın da itirafları herkesi şoke etti. Birçok dizi hayranına göre ise Asya Yılmaz’ın annesi hikayede Derin karakterine denk gelmekte. Nişanlısı elinden zorla alınan bir kadın yıllar sonra, kocası elinden alınan kadının karşısına çıkıyor ve aynı durumu kendisinin de yaşadığından bahsediyor.

SEZON FİNALİNDE BÜYÜK SÜRPRİZ

Sezon finaline doğru adım adım gidilen Sadakatsiz dizisinde iki Asya’nın karşılaşması hikayeyi baştan sona değiştiriyor. Dizide bir başka önemli nokta ise Derin karakterinin hamile olmadığı gerçeği…

Sadakatsiz dizisinin sezon finalinde Asya'ya büyük sürpriz - Resim : 2

Haftaya sezon finali yapacak olan Sadakatsiz dizisinde ise izleyenleri çok büyük bir sürpriz bekliyor. Bakalım o sürpriz ne olacak?

Sadakatsiz dizisinin sezon finalinde Asya'ya büyük sürpriz ile ilgili etiketler Sadakatsiz Sadakatsiz sezon finali
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.