Sadakatsiz Dizisinin Derya'sı, Burcu Biricik Hakkında Öyle Şeyler Söyledi Ki! Masumlar Apartmanın Delisiyle…

Son zamanlarda Sadakatsiz dizisinde yer alan Özge Özder, sosyal medya hesabından Burcu Biricik'in Netflix'te yayınlanan yeni projesi için paylaşımda bulundu.

Son zamanlarda Sadakatsiz dizisinde yer alan Özge Özder, sosyal medya hesabından Burcu Biricik'in Netflix'te yayınlanan yeni projesi için paylaşımda bulundu. Burcu Biricik'in yer aldığı "Fatma" dizisinin afişini paylaşan oyuncu, Burcu Biricik hakkında "Oyunculuğu gibi biricik ve nadide bir iş çıkarmış. Şiir gibi bir oyunculuk, şiir gibi bir anlatım." ifadelerini kullandı. Fatma dizisi ile herkesi büyülen Burcu Biricik, farklı ünlülerden de övgü almaya devam ediyor.

Özge Özder'den Övgüler Alan Dizinin Konusu Nedir?

Taze anne Özge Özder, Fatma dizi ile ilgili övgülerini sosyal medyaya taşımıştı. Son zamanlarda oldukça ilgili gören dizinin başrolünde Burcu Biricik yer alıyor. Burcu Biricik, Fatma karakterine hayat verirken, Fatma'nın hayat hikayesi de ekrana yansıyor. Fatma bir gün hapisten çıkan eşini aramaya başlar ve kazara bir cinayet işler. Fakat kimse Fatma'dan şüphelenmez ve insanların onu görünmediği, fark etmediği anlar.

Sadakatsiz Dizisinin Derya'sı, Burcu Biricik Hakkında Öyle Şeyler Söyledi Ki! Masumlar Apartmanın Delisiyle…

Fakat bir kişinin bunu öğrenmesi üzerine Fatma hayatta kalmak için farklı cinayetler işler. Özge Özder ile aynı dizide yer alan Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren Melis Sezen'de "Fatma" dizisinde yer alıyor. Genç oyuncu dizi de Ekber karakterinin sevgilisi olarak yer aldı. Çarpıcı sahneleri ve oyuncuları ile oldukça beğenilen oyuncu dizide öne çıkan isimlerden birisi oldu. 

Sadakatsiz Dizisinin Derya'sı, Burcu Biricik Hakkında Öyle Şeyler Söyledi Ki! Masumlar Apartmanın Delisiyle… - Resim : 2

Melis Sezen ve Burcu Biricik "Fatma" Dizisi Hakkında Neler Söyledi?

Melis Sezen, Fatma dizisini izlerken çektiği fotoğrafı "Ay heyecanlı" notu ile sevenleri ile paylaştı. Melis Sezen, dizinin tüm ekibine sevgilerini ifade etmeyi unutmadı. Burcu Biricik ise dizi hakkında "Gözümün nuru geliyor." diyerek filmin afişini paylaştı. Fatma'nın ilk üçe girdiği ülkelerin sıralamasını da paylaşan Burcu Biricik, dizinin dünya çapında izlediği için gurur duyduğu öğrenildi. 

Sadakatsiz Dizisinin Derya'sı, Burcu Biricik Hakkında Öyle Şeyler Söyledi Ki! Masumlar Apartmanın Delisiyle… - Resim : 3

Sadakatsiz Dizisinin Derya'sı, Burcu Biricik Hakkında Öyle Şeyler Söyledi Ki! Masumlar Apartmanın Delisiyle… ile ilgili etiketler Burcu Biricik
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.